Vitali, 8:20 AM

2019. szeptember 20., péntek

Vizesfalak

Várjuk érdeklődését! Segítünk Önnek a vizes falak megszüntetésében! Erre a legjobb megoldás egy új technológia: a vegyi injektálás.


Téved ha azt gondolja, hogy csak egy újépítésű házban élhet ideális körülmények között, mindez megvalósítható akár egy régi vályog vagy egy vegyes falazatú ingatlanban is. A vizes, salétromos falak akár egészségkárosító hatásúak is lehetnek.

Régebbi épületeknél a vízszigetelés már elöregedett vagy egyáltalán nem készült. A probléma kezelhető utólagos vegyi falszigeteléssel, azaz injektálással. Vizes falak szárítása.


A vakolatban feldúsult sóknak van egy rossz tulajdonsága, hogy a levegő páratartalmát megkötik , amit a tulajdonos úgy tapasztal, hogy a vakolat felülete folyamatosan vizes. Falvizesedés megszüntetése, vizes falak Szigetelése, vízszigetelés utólag is. Salétéromos fal szigetelése utólag is, injektálással.


Vízszigetelés kedvező áron, utólagos falszigetelés, vizes fal szigetelése, injektálás, falfűrészelés, salétromos ház, vizes, nedves falak szigetelése.

A legfontosabb: száraz, egészséges környezetben élni. Salétromos, penészes, vizes falak nélkül. A falak vizesedését többnyire a szakszerűtlen szigetelés, vagy a szigetelés elöregedése okozhatja. Mindkét esetben megszüntethető a vizes falak utólagos szigetelésével.


A vizes falak szigetelése azonban nem csak kihívás, hanem lehetőség is, mivel ha a falszigetelés jól működik, a káros hatások eltűnnek: megszűnik a vakolat lepergése, eltűnik a dohos szag és a penész, csökkennek a légúti irritációk, szárazzá válnak a falak, alacsonyabbak lesznek a fűtési költségek, megnő a ház. Utólagos falszigetelés, vízszigetelés ( injektálás ) árak. A legnagyobb probléma az utólagos vízszigetelés.


Az OXYDTRON technológiában az a csodálatos, hogy a falszerkezetet tesszük alkalmassá arra, hogy távol tartsa magától a vizet. A régi házakban kialakuló vizes fal jelenség megszüntetése a célunk. A dohos, salétromos, vályog, vertfal vagy téglafalak acéllemezes szigetelését végezzük.


Mivel egy idő után az épületek meglévő talajvíz elleni vizszigetelése már nem képes ellátni eredeti funkcióját, szükség van a házak utólagos szigetelésére. VIZES FALAK UTÓLAGOS SZIGETELÉSÉRE TÖBBFÉLE LEHETÕSÉG KÖZÜL VÁLASZTHAT. FALSZIGETELÉS ACÉLLEMEZZEL. A kapillárisokon felszívódó talajpára útjába tüzihorganyzott 5mm rozsdásodás ellen védett acéllapokat préselünk be egymással átfedésben.


Ez a módszer azoknál a falaknál lehetséges ahol átmenõ egyenes tégla.

Terc költségvetés készítő programrendszerbe. Mit is jelet ez: ezen program keretein belül kezelhető az MVH által kezelt ÉNGY kódos költségeket, amivel a vidékfejlesztési (Pl.: templomok, vidéki önkormányzati épületek stb.) pályázatokban lehet dolgozni. Injektált vízszigetelés készítése során többnyire az a cél, hogy egy meglévő (nem új építésű szerkezet) falazatban, utólag tartós, összefüggő vízszintes vízszigetelési síkot alakítsunk ki, amely hosszútávon alkalmas arra, hogy az alulról kapilláris vándorlással felszívódó nedvességet megállítsa. Az ön házában is nedvesek salétromosak a falak?


Dohos a levegő, és még a penész is felüti fejét? Ehhez az utólagos falszigetelés jól bevált, bizonyítottan működő technológiáira van szükség! Ezért örülök, hogy itt van, mert szeretném Önnel megosztani mindazt az utólagos falszigetelések során szerzett tudást, tapasztalatot, amivel már több ezer, az Önéhez hasonló épület vizesedési problémáit sikerült véglegesen megoldani, az elmúlt több, mint év során. Több mint éve hárítjuk el a gondot azok életéből, akik a vizes falak problémájával találják szemben magukat.


Falszigetelés és utólagos falszigetelés technológiák segítségével számtalan magántulajdonú illetve középület falszárítását és szigetelését végeztük el az elmúlt évtizedekben, jelenleg a szinte. Free Shipping on eBay.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések