Vitali, 8:20 AM

2019. szeptember 6., péntek

Csillagos plafon

Univerzum a szobádba. Az országban már több száz család estéit ragyogják be zárt térben is a csillagok. Célunk minél szélesebb körben ismertté és elérhetővé tenni ezt a varázslatot. Nappal láthatatlan, azonban ahogy besötétedik, elkezdenek világítani a csillagképek, a csillagködök, a közelebbi és távolabbi galaxisok, holdak.


Bármekkora felület rendelhető, nm-ig minden festés egységesen 33.

A csillagos plafon apró OYO ledekkel is kialakítható, leginkább nappalik, hálószobák mennyezetébe kerül beépítésre. A pontszerű dekorációs fényeket fürdőszobai mennyezetbe is szerelhetjük, felidézve. A csillagos égbolt világítások olyan különleges látványt nyújt, hogy sokan el sem tudják képzelni nélküle az.


Descubre ideas sobre Plafones. Csillagos plafon házilag A Csillag Plafon egy olyan festmény, ami egy csillagos égbolt dimenziós látványát adja. Egy lenyűgöző élmény, nappal semmi sem látszik, az éjszaka beálltával viszont elkezdenek világítani a csillagképek, a csillagködök, a közelebbi és távolabbi galaxisok, holdak, amik ráadásul abban a sorrendben alszanak ki a plafonon, mint ahogyan az. A CsillagPlafon elkészítéséhez nem szükséges kiüríteni a szobát, azonban biztosítani kell, hogy a plafon minden pontja kényelmesen hozzáférhető legyen létráról, valamint mivel a munka jelentős része sötétben folyik, a megrendelőnek gondoskodnia kell a szoba teljes sötétítéséről, ami vaksötétet jelent.


Speciális csillagos égbolt, folyton változó csillagfénnyel.

Fiber optic LED RGB Starry Sky with Swarovski elements - Cielo stellato con fibra ottica - Lugano - Duration: 2:21. A plafon sem szab határt semminek? Eddig maximum a led világítással, meg egy-két stukkóval varázsolhattunk egy kicsit extrább mennyezetet a lakásba. Idén azonban soha nem látott módon helyeződik a hangsúly a fejünk fölé.


Olyan világba hív meg, ahol merek éberen álmodozni: a képzelet birodalmába, ahol. Hogyan lehet a plafon csillagos ég a saját kezével. Vágyakozás nyári vakáció, és meleg mélyég, kirakott csillagok, tesz bennünket gondol a megtestesülése a csillagos égen szempontjából a városi dzsungelben. Háttérvilágításnak, különleges faldekorációnak is kitűnő! Lámpaoltás után 3D-s képet ad a szoba plafonján az égboltról.


Nappal nem látszik egyáltalán, csak a sötétség bekövetkeztével, mint ahogyan a valóságban is történik. A Csillagos Égboltot képzett munkatársaink készítik el a saját otthonodban. Nappal a szoba látványa teljesen átlagos, ám este, amikor lekapcsoljuk a villanyt, úgy érzékeljük: eltűnt a plafon , csak az éjszakai égbolt látszik a fejünk felett.


Csillagok a mennyezeten - gyerekszoba ötletek, modern stílusban. A Csillagplafon elkészítéséhez nincs szükség a bútorok mozgatására. Hozzájárulok, hogy a Develon Hungary Kft.


LED-es mennyezeti lámpák az utóbbi időben egyre népszerűbbek. Főként a hálószobában és a gyerekszobában szokták beépíteni, de kiváló dekorációs jelleget ad nappali mennyezetén, kültéri filagória vagy terasz plafonjába süllyesztve, mindemellett wellness szállodák spa részlegeiben is találkozhatunk ilyen.

Gyermeked nem alszik éjszaka? Rendeld meg most, és csodál élvezd azt a nyugalmat amit áraszt. Nappal fehér menyezet, éjszaka gyönyörű égbolt.


A világítás, hangsúlyozva a szoba kialakítását és stílusát, szimulálja a napsugárzás, az aurora borealis vagy a csillagos ég. Fontos gondoskodni a megfelelő megvilágítási irányról - a lámpák fénye nem ragyoghat a szemükben. Itt következik az érdekesség! Nagyon tetszett és meg csinál(tat)nám ,de el sem tudom képzelni.


A falra irányított.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések