Vitali, 8:20 AM

2019. szeptember 26., csütörtök

Szeletelt tégla debrecen

Az IGOTA téglaburkolatok gyártásával és értékesítésével foglalkozunk. Mivel a szeletelt tégla felülete porózus, kültéri felhasználás esetén mindenképpen impregnálni kell, erre a célra legtöbbször olajokat szoktak használni. A szeletelt tégla belsõ szelete ca.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Téglaszeletek, téglaszél, burkolótégla néven is ismerheti!

Szeletelt tégla díszburkolat, Pest Megyében. Minőségi szeletelt , vágott rusztikus falburkolatokhoz, tégla burkolatokhoz és járólapokhoz, most nagykereskedelmi áron juthat hozzá, már kisebb tétel vásárlása esetén is! Tégla kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Sziget- Tégla weboldalán ! Cégünk bontott, főként nagyméretű téglából vágott,de igény esetén kisméretű téglából szeletelt antik díszburkoló anyag gyártásával, forgalmazásával foglalkozik. A bontott tégla beépítésével kapcsolatos ötletek fotóit gyűjtjük csokorba a galériában, ahol reméljük sikerül beindítani a fantáziáját, hogyan tudja az otthonát ön is még szebbé tenni bontott tégla felhasználásával!


A bontott tégla az amúgy is környezetbarátnak mondható téglához képest is még zöldebb, hiszen nem kell újra elõállítani. Ha hagyományos tégla , vagy más építõanyag vásárláson gondolkodik, a bontott tégla és más bontott építõanyagok nagyon jó alternatívát kínálnak.

Az általunk gyártott szeletelt tégla , antik kisméretű bontott téglából készül 14mm vastagságban. A falra történő felburkolása megegyezik a csempéével. A flexibilis csemperagasztót fogas vassal felhordjuk a felületre, majd a pormentesített téglaszeletet egymás után felhelyezzük, tetszőleges fugát tartva. Kültéri falburkoló kínálatunkból több mintázat, anyag közül választhat.


Rendelje meg online! A megrendelés alapján munkatársunk rögzíti a szállításhoz szükséges adatokat és előre egyeztetett időpontban a megrendelt terméket a helyszínre szállítjuk. Termékeinket kérésre házhoz szállítjuk. A képeken szereplő antik , századfordulós bontott téglából készült felépítmények és bontott tégla kerítések , kemencék , kerti konyhák valamint szeletelt tégla burkolatok teljes egészében saját kivitelezésűek , a mi kezünk munkáját dícsérik. Nálunk vásárolt szeletelt téglaburkolatát igény szerint házhozszállítással is megvásárolhatja ! Kedvező szállítási díjjal vagy a vásárolt téglaburkolat mennyiségétől függően akár ingyenesen ! Debrecenen kívül 150.


Kiszolgálás nagy raktárkészletről, vagy megrendelés alapján az egyedi igényeket figyelembe véve határidőre. Az általunk forgalmazott bontott rusztikus, szeletelt , vágott téglák felhasználási területe rendkívül széles, egyaránt alkalmas külső és belső falfelületek díszítő burkolására. Kifejezetten ajánljuk homlokzatok, lábazatok, teraszok vagy akár nappalik, étkezők falainak díszítésére.


TÉGLA , FALAZÓELEM Miért építsünk téglaházat? Ha szeletelt tégla Igota.

Már a meséből is ismerhetjük a tanulságot - jöhet bármilyen veszedelem, a téglaház ellenáll az időjárás viszontagságainak, az UV sugárzásnak és értékálló. Fantasztikus ajánlat! Mintafalainkat Horváth Balázs (Celldömölk) kőműves, burkoló szakember készítette. A mintafalak készítését igyekeztünk folyamatosan fotókkal dokumentálni, reméljük alábbi anyagunk mindenkinek a segítségére lesz, mind termékeink megismerése, mind a kivitelezési technológia.


Egyedi, exkluzív szeletelt téglaburkolatok gyártásával és értékesítésével foglalkozunk már éve. Tevékenységünk részét képezi még az épületdíszítés, téglaburkolataink felhasználásával kül- és beltérben, valamint kerítés, kemence, kerti konyha, grill építése tömör bontott tégla és természetes építőkövek anyaghasználatával. További kínálatom a kemencéhez, kályhákhoz, minden építőanyag az agyagtól a tégláig. Rusztikus tégla széle habarcsmentes !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések