Vitali, 8:20 AM

2019. szeptember 18., szerda

Esztergált bútorláb

Jelenlétük és formájuk meghatározza a bútorról alkotott összképet. Szekrényláb, fa bútorláb kemény fából esztergálva. Többféle felhasználási lehetőség.


Többek között dohányzóasztalokhoz, vitrinekhez, szekrényekhez. A terméket ilyen néven is ismerheti: bútorláb , bútorlábak és asztallábak, fotel lábak.

Kérheti nagyobb, vagy kisebb átmérővel, de ha alacsonyabbat, vagy akár magasabbat szeretne, az sem gond! Ha a beépítéshez szükség van csapra, azt is rá tudjuk esztergálni, a csap átmérője, hosszúsága tetszőleges méretű lehet! Ha egy meglévő bútorlábat kell pótolni, elég csak egy fotót küldenie a. Európa legnagyobb kárpitos bútor gyárainak szállítunk be nyers, illetve felületkezelt falábakat, fadíszítőket. Esztergált bútorláb , ágyláb kemény fából faragva. Válasszon Praktikusan!


Jelenlegi fő profilunk a kárpitos bútorok fa, és fa-fém kombinációjú lábainak gyártása. Az alábbiakban esztergált szekrényláb választékunkat tekintheti meg: bútorláb , bútorláb csappal, pogácsaláb (szekrényláb), faragott pogácsaláb.

Faesztergályos munkák Faesztergalas. Asztalos és esztergált faipari termékek nagy darabszámú sorozatgyártása. Egyedi asztallábak, bútorlábak, lépcső- és korlátoszlopok. Asztali lámpák, álló lámpák tervezése és kivitelezése. Formai kötöttségek nélkül ! Kérjen ajánlatot e-mailben.


Eltört székláb, összekötõ elem pótlásában tudunk segíteni ahogy új tervezésû asztal és szék alkatrészekkel kapcsolatban is. Fa esztergált bútorlábak. Fa L alakú bútorlábak. Rusztikus fa bútorlábak.


Kiváló állapotú új még nem használt termékek. Dobozban tárolva, többféle is megtalálható a hirdetéseim között. Bútordíszítő karfa rátétek. Keményfából faragott, esztergált faláb eladó.


Amely kiválóan alkalmas bútorok készítése vagy felújítása alkalmával. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

Van egy ütött-kopott magányos fa bútorlába amit szeretnél kreatívan továbbgondolni ? Készíts belőle kaktuszt ! Kreatív ötlet ugye? Ezek a bútorlábakból készült kaktuszok dekoratívak, különlegesek, és soha nem fognak elszáradni, még a legzordabb körülmények között sem. Ez utóbbi tulajdonságuk ideális ajándékká is teszi őket olyan embereknek, akiknek a. Látogasson el webáruházunkba és válogasson széles termékkínálatunkból.


A fából készült still asztallába és bútorláb az antik és stíl bútorok elengedhetetlen kiegészítője. Ezek az asztallábak a rokokó stílus jegyében készülnek egyszerűsitett formában barokk elemekkel díszítve. Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőtől - Neked.


A keményfából készült bútorlábak felhasználhatók pl: asztalokhoz, vitrinekh. A Budakalászi áruházunkban csak személyes vásárlás lehetséges. A webáruházon keresztül Budakalászról rendelni sajnos nem tud. A megadott bruttó ár db-ra vonatkozik.


Fafaragás gyártása bútorokra, rozetta, feltétdísz, aplikáció, bútorfaragás, faragvány, stukkó antikbútor felújítás kivitelezés számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések