Vitali, 8:20 AM

2019. szeptember 25., szerda

Obi háztartási létra

Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. Háztartási gépek és eszközök, válasszon Praktikusan! A gyártók a kínálatban már nemcsak képeket közölnek, részletes leírást találhatunk a létra és munkaállvány biztonsági felszereltségéről is.


Jó hír, hogy a szárak stabilizálása, a fokok. A házi és profi használatra tervezvett létra minimális hossza m, maximális hosszúsága pedig méter. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Ha a lánc munkavégzés közben mindig feszes, akkor kizárt, hogy megcsússzon a létra. Az alacsonyabb magasságokban elvégzendő hosszabb ideig tartó.


UNIVERZÁLIS LÉTRA 3XTEHERBÍRÁS 150KG és még termék közül választhat a kategóriában. Létra háztartási aluminium lépcsős. Alumínium létrák webáruháza.


Univerzális alumínium létrák. Könnyen szállítható, nagy teherbírású létra. Széles kényelmes, csúszásgátló kialakítású létrafokokkal, az éleknél műanyag élvédőkkel és kicsúszást gátló lábakkal.


HÁZTARTÁSI LÉTRA FOKOS ACÉL 7KG, ERŐSÍTETT MAX TERH. Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó létra kategóriába tartozó termékek árait! A létra az ön védelmére biztonsági.


Szerszámorigó szerszám webáruház. Rengeteg termékkel és akcióval várjuk a vásárlókat. Köszöntjük a netLÉTRA webáruházban!


A KRAUSE termékeit a magas színvonalú minőség, a biztonságos használat és a könnyű kezelhetőség jellemzi. Minden szegmensben használható alumínium létrák, falétrák, dobogók, gurulóállványok, fellépők, polclétrák, egyedi szerkezetek webáruházunkban megvásárolhatóak. A Facal Tonto Tháztartási létra segítségével a magasabban fekvő polcok, tárolók is könnyedén elérhetők.


Alkalmas továbbá különböző háztartási tevékenységekhez, legyen szó izzócseréről, ablaktisztításról, takarításról. Kialakítása, acél anyaghasználata megfelelő stabilitást nyújt, összecsukható. Kiszállítás leghamarabb December 9-én!


Vásárlási feltételek. Az OBI akciós újság lapozható változata hamarosan betöltődik, kérjük lapozzon lejjebb! Amennyiben készüléke nem jeleníti meg az OBI akciós újságot, letöltheti a leírásban található linkről PDF formátumban. A KRAUSE tartálykocsi létra biztonságos, kényelmes és könnyen kezelhető Mottónkhoz hűen „Stabilan a magasban“ több mint 1éve kínálunk megoldást a létrák és állványrendszerek különböző alkalmazási területein.


A lépésálló szigetelés kialakításánál a fő hangsúly a megfelelő. Az Obi akciós újság tartalma: OBI akció, OBI promóció, OBI akciós termékek. Kőzetgyapot, üveggyapot, polisztirol.


Kolléganőnk már nézi is a számítógépen a készletet és az árakat. Rockwool Multirock táblás kőzetgyapot szigetelőanyag árak. Tolnán-Mözsön található.


JKH - háztartási létra (fokos, csúszásgátlóval, fém) Leírás A JKH háztartási létra , csúszásbiztos felületének köszönhetően, biztonságos munkavégzést tesz lehetővé a háztartásban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések