Vitali, 8:20 AM

2019. szeptember 24., kedd

Üveg teáscsésze

Kávés- és teáscsésze , bögre otthonra, a munkahelyre vagy akár kirándulásra, nyaralásra is! Leírás Fújt üveg csésze. Minden csésze egyedi Orosz Dóri készítette őket, aki a MOME egyetemen végzett, Üvegtervezés szakirányon.


Hőálló üvegből készültek, fújó technológiával, minden készében kézi kialakítással. A jó tea gondunkat viseli, vigyáz ránk.

Ha idős teafákról származó teát iszunk, a különbség érezhető, vagy ha nem, akkor lassan kialakul az érzék. Megtanulunk figyeln. Kobalt kék teáscsésze - Ruzicska Tünde. Kezemura Goro teáscsésze. Felfedező – utazó tea szett.


Gaiwan Aranyvirág kínai teáscsésze 1ml. Csésze – Ruzicska T.

Ez az üveg teáscsésze a SensiTea sorozat része. Matt, rozsdamentes acél kistányérral rendelkezik, aminek köszönhetően modern és elegáns összhatást kelt. A SensiTea sorozat modern, letisztult vonalvezetésű termékeket tartalmaz, melyek nélkülözhetetlenek a stílusos teakészítéshez. Vásárolj bátran a KoktélBoltból, ahol mindig pontos és szakszerű a kiszolgálás! ZESÍTETT virágzó tea.


A virágzó tea egy kézzel készített műalkotás, tulajdonképpen egy iható virágcsokor. Csodálatos meglepetés lehet a Szeretett Nőnek, Anyának, Feleségnek, Barátnőnek. Sencha üveg teáscsésze készlet. Shibuya Deishi naspolya teáscsésze.


Song sárkány porcelán teáscsésze. Gyere és válaszd ki a kedvencedet! Konyhai eszközökből sosem elég! Egy vízforraló lakásod elengedhetetlen kelléke.


Vagy éppen étkészleted kell frissítened? A mindennapok rohanásában jól jön, ha több webáruház kínálatából válogathatunk egy helyen, otthonról. A TeaTime sorozat üveg teáscsészéje rozsdamentes acél csészealjjal a tea elegáns fels.

Kínában a legújabb divat, ilyen szép üveg csészékből inni a teát. Kellemes tapintású csésze, melynek peremét könnyedén lehet kézben fogni és ideális az illatosabb teák fogyasztásához. Kínában shu puert is kaptunk ilyen csészékben és jó érzés volt fogyasztani ebből a csészéből ezt a. LOTUS üveg teáscsésze 2ml és csészealj (4db) LOTUS üveg teáscsésze 2ml és csészealj. Ha megfogadod tanácsainkat, e termék hosszú ideig sok örömet okoz majd neked. A tea és a kávé is jobban ízlik, ha az alkalomhoz illő csészéből iszod.


A teáskannánkkal, a vákum tartóval és a kettős falú kávékészítővel a legtöbbet hozhatod ki a reggeli vagy délutáni teázásból, kávézásból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések