Vitali, 8:20 AM

2019. szeptember 12., csütörtök

Nagyméretű térkő

Azok számára ajánlott, akik a nagyvonalúságot szeretik. A Senso Grande nagyméretű térkő program segítségével korszerű és szuverén felületeket tudunk kialakítani. Az ÁLOMKERTEK címszó alatt a Friedl Steinwerke széleskörű standard programját találja meg. Az INDIVIDUAL termékcsoportban találhatók mindazon térköveink, kerti lapjaink és nagyméretű lapjaink, amelyek egyedi kívánság szerinti színárnyalatokban is gyárthatók.


Semmelrock Senso Grande térkő.

A nagyméretű Senso Grande lapok letisztult, exkluzív eleganciájára vágyik? A nyersbeton felületű, nagyméretű térkő lapok modern eleganciája nemcsak teraszburkolat, hanem kocsibejáró és járda burkolásakor is azonnal szembetűnik. Térkő színminták Óriásfa: nagyméretű (38x118cm) antikolt faerezet mintájú térkőlapokkal látványos meleg hangulatú teraszokat, kerti utakat, járdákat lehet megvalósítani.


Ezen kívül fel lehet használni a térkőlapokat lépcsők, kerti padok, fedlapok kialakítására is. Három elegáns szürke színben létezik. Rendkívüli és exkluzív.


Ennél a gyepfugás térkőnél a nagyméretű távtartók által biztosított fugahézagot lehet füvesíteni, vagy zúzalékkal feltölteni. A FORUM térkő neve egyik legfőbb felhasználási területére utal, különösen erős oldaltartást biztosító kivitele és nagyméretű formái elsősorban közterületek burkolására teszik alkalmassá.

A burkolatépítés a térkövek nútféderes oldalsó kialakításának köszönhetően csaknem játékos módon történhet. Térkövek vásárlása és rendelése az OBI-nál. Nagyméretű térkő roppantó : Állapot: 1db van bent Részletek: A kőroppantó cserepek,betontéglák és járólapok gyors és könnyű testreszabására használható. Járólapok vágására nem alkalmas.


Bérlési feltételek A gépek bérléséhez. A Friedl Steinwerke a könnyebb tájékozódás érdekében különböző termékcsaládokba – „termékvonalakba“ – csoportosítja az általa gyártott térköveket, betonlapokat, nagyméretű lapokat, kerítés- és falazóköveket, lépcsőket, tömbköveket és egyéb térformáló elemeket. Leier betonlapok A Leier betonlapok minőségi termékek, amelyek kíválóan alkalmasak teraszok, erkélyek burkolására. Van Önnél használt bontott térkő , ami nem kell már? Hirdesse meg ingyen!


Hasonlók, mint a bontott térkő. Bontott hullámpala db. Mindenekelőtt azt érdemes elmondani, mi a különbség a térkő és a járdalap között. Mindkettőt nagyszerűen használhatjuk a teraszok és a járdák burkolására, a két megoldás mégsem azonos.


Legfontosabb jellemzők. Dunakeszi, Pallag utca 51. Appia antica antikolt térkő élei véletlenszerűen töredezettek, lepattogzódtak, felületük csiszolódtak.


A nem antikolt változat, természetes megjelenésű, egyénileg árnyalt térkő.

Lerakáskor természetes hatást sugárzó felület alakítható ki régi és új környezetben. Elsősorban kültérre ajánljuk. Leier térkő és betonlap termékek mellett számos más kerti betonelemet forgalmazunk mint például támfalak, kerítéskövek, szegélykövek, útépítéshez szükséges kiegészítő termékek.


A mai nap a tulajdonos úgy döntött, hogy a szombati nyitva tartást törli és hétfőtől csak előzetes telefonos egyeztetésre nyit ki az irodánk, bemutatótermünk és raktárunk, ezért szíves elnézésüket kérjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések