Vitali, 8:20 AM

2017. augusztus 1., kedd

Flex ragasztó

Flex ragasztó 25kg Tetszik: gyors, könnyű használat, jó minőséggel Könnyű, gyorsan dolgozható anyag, jó tapadással. Sopro MG 6MG- Flex MicroGum gyors, flexibilis ragasztó kg-os kiszerelés. BAUMACOL FLEXUNI CSEMPERAGASZTÓ 25KG és még termék közül választhat a kategóriában. Padlófűtés és falfűtés esetén is használható.


Nagyobb hőingadozásoknak kitett felületeken (pl. erkélyeken, teraszokon) valamint cement- és műgyanta kötésű kenhető vízszigeteléseken (Aquastop, Aquastop Flex ) is alkalmazható. Emelt minőségű, flexibilis, megcsúszásmentes kül- és beltéri ragasztó , hosszú nyitott idővel.

Megfelelő szilárdságú, előkezelt, alapvakolattal ellátott falazatok, gipszkarton falak, nagyobb terhelésnek kitett cement- vagy gipszkötésű aljzatok borítására szolgáló kő- kerámia- és cementkötésű-burkolatok ragasztására használható, kül- és beltérben. Csemperagasztók vásárlása és rendelése az OBI-nál. Ragasztók vásárlása és rendelése az OBI-nál. Webshopunk régóta foglalkozik szerszámok és kellékek kereskedelmével. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Univerzális, MS polimer alapú rugalmas ragasztó. Használható fémekre, sokfajta műanyagra, kerámiára, fára, üvegre, kőre, stb. Alapozó nélkül is jól.

A korona vírus fertőzés terjedésének megállítása ránk is kötelezettségeket ró. KÉSZLETRŐL AZONNAL! A megadott ár zsák termékre vonatkozik! Vakolóhabarcs Interproject.


Trinát zománcfesték selyemfényű 1fehér l. Héra mélyalapozó Falfix diszperziós l. Sakret csemperagasztó FK-N kg. Kiváló Mapei termékek széles választékban, raktáron vagy másnapi szállítással. Lassan éve a piacon! A gyors Mapei futárszolgálat.


Kövessen figyelemmel akcióinkat! Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Looking For Flex Soft? Vízálló, rendkívül erős ragasztó - Flex Glue.


A Flex Glue egy könnyen használható, rendkívül erős vízálló ragasztó , amely azonnal összeragaszt, tömít, és gyakorlatilag mindent megjavít. Azonnali rögzítési technológia tartja a tárgyakat a helyén, és a legtöbb esetben kiküszöböli a csíptetek szükségességét.

A rugalmas ragasztó - és tömítőanyagokat az ipar számos területén használják a gyártási és összeszerelési folyamatokhoz. Ezek a termékek egyszerre kínálják a. CM Flex rugalmas ragasztó habarcs. Rugalmas, vékony ágyazású ragasztó habarcs kritikus felületek csempézésére és járólapozására. A Garant ragasztó olyan beltéri felületeknél alkalmazható, ahol a burkolatok. Weber Terranova Col Plus D flexibilis csemperagasztó.


Név, Kiszerelés, Ár , Raktáron. MAPEI MAPELASTIC A - kenh. Név: LB-KNAUF SFLEX - flexibilis csemperagasztó (20kg) Leírás: A flexibilis ragasztó a megfelelő szilárdságú, előkezelt, alapvakolattal ellátott falazatok, gipszkartonfalak, nagyobb terhelésnek kitett cement- vagy gipszkötésű aljzatok borítására szolgáló kő-, kerámia- és cementkötésű burkolatok ragasztására alkalmas kül- és beltérben egyaránt.


Super Attak Power Flex Gél Gumi tartalmú összetételének köszönhetően nagyon erős ragasztást hoz létre, még rugalmas anyagok között is. Használati útmutató Tudja meg, miként ragaszthat meg sikeresen különféle dolgokat a Loctite-tal. Tisztelt Megrendelőnk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések