Vitali, 8:20 AM

2017. augusztus 28., hétfő

Delap termékek

Minden Delap falburkoló struktúra (forma) rendelhető bármelyik színben! Az esztétikai hatás érdekében, javasoljuk, hogy a lábazatokhoz ne világos színtónust válasszanak, mert hiába mosható a falfelület akkor sem lehet elkerülni, hogy a kosz által felkerülő pigment le ne fesse a falfelületet. Széleskörű felhasználhatóságával, nagy színválasztékával, elérhető árával mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelőt.


Kedves Vásárló felhívjuk a figyelmét arra, hogy amennyiben a termékek sérülten érkeznének meg Önhöz, ne vegye át és ne fizesse ki, hanem a helyszínen kérje a jegyzőkönyv felvételét. A jegyzőkönyv felvételének elmulasztása esetén csakis Önt terheli a felelősség, és semmilyen utólagos reklamációt nem áll. DELAP Bolt - Planéta Kft.

Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy üzletünk a kormányzati előírás szerint, annak visszavonásáig, óráig tart nyitva. Világos tónusú Delap lapokhoz fehér csemperagasztót ajánlunk, sötét tónusú Delap lapokhoz szürke csemperagasztót az esztétikai hatás érdekében. Delap tartós,vékony,időtálló falburkolat. Delap kültéri és beltéri falburkolatok forgalmazása.


Delap lap burkolat kültérre és beltérre egyaránt alkalmas falfelületek burkolására díszítésére, dekorálására. Minőségi burkolatok kedvező áron kül- és bel térre egyaránt. A falburkolat külön. Ollóval vágható, sarokélre hajlítható, felragasztva kikeményedik.


Bankszámla számunk: Planéta Kft.

Jellemzője, hogy rugalmas, színtartó, kopásálló, tisztítható (mosható), hő- és fagyálló. Kérjük a rendelésnél vegye figyelembe, A kép illusztráció, a termék formája és színárnyalata a valóságban kis mértékben eltérhet. Természetességet sugároznak a kőmintázatnak köszönhetően, ám felhasználásuk könnyű, a rugalmasságnak, a könnyű formálhatóságnak, könnyű vágásnak köszönhetően. A Delap lap nyers gyártási alapmérete 1xméteres.


Térkő mintakertünkben Budapesten több száz térkő típust tekinthet meg, a legnagyobb magyarországi tulajdonú és nemzetközi háttérrel rendelkező térburkolatgyártó cégek exkluzív termékeit, falburkolóit és lapburkolatait. Delap burkolás,Hideg burkolás kedvező áron év szakmai tapasztalatta,referenciákkal. Részletekért kattintson ide! A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg Adatkezelési tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat.


Delap lábazati és falburkolat nagy választékban. Dunakeszi, Pallag utca 51. Top termékek Még több Nyitólap V. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Kültéri falburkoló kínálatunkból több mintázat, anyag közül választhat. Rendelje meg online! Mélyépítéshez kapcsolódó termékek , beton csatorna elemek, speciáls betontermékek.


Bakonytherm termékek A Bakonytherm kisméretű tömör tégla ideális teherhordó falak - falazatok, pillérek, boltozatok, pincefalak, boltívrendszerek építésére és falazott kémények esetén felújításra. Delap Kft és további termékek a Gazdabolt. A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.

A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések