Vitali, 8:20 AM

2017. augusztus 15., kedd

Osb vízálló

Gyártás és felhasználás során a környezetre nem gyakorol káros hatást, minősége, sokoldalúsága biztosítja a jövőbeni alkalmazását. Az OSB lap fa alapanyagú anyag – a jövő építőanyaga. Az Osb napjainkra az építőipar nélkülözhetetlen alapanyagává vált, különösen a könnyűszerkezetes házak kivitelezésében játszik egyre jelentősebb szerepet. Az építőanyag relatív olcsósága természetesen méginkább népszerűvé teszi az Osb háncslapok alkalmazását. A tetőfedéshez használt OSB olcsóbb mint a fenyő deszka, tulajdonságaiban pedig az OSB összehasonlíthatatlanul jobb e célra.


Leggyakrabban az OSB -típussal találkozhatunk.

Ez alkalmas építőipari célra, ÉMI által bevizsgált, megfelelően szilárd és vízálló. OSBvízálló faforgácslap Tisztelt Érdeklődő! Az MFP lap megvédi a házat a nedvesség és a penészgombák támadásától, melyek komoly betegségek forrásai. EUROOF OSB -faháncslap, vízálló , európai minőség Oriented Strand Board ( OSB ) nyers fordításban Irányított Szálelrendezésű La. Vízálló és hőálló gyanta kötőanyagok gondoskodnak a panel belső.


OSB lap nútféderes mm Készülhet belőle könnyűszerkezetes épület fala, tetőzethez, aljzathoz is alkalmazható. Maximálisan elégedett vagyok a gyors és nagyon pontos kiszállítással! Abszolút korrekt a cég.

A tájékoztatás teljeskörű, a szállító sofőr, kedves és udvarias volt. Az általunk forgalmazott típus az OSB -lap, ami impregnáltságának köszönhetően időszakosan vízálló , így például az építkezés során az eső nem tesz kárt benne. Könnyűszerkezetes házaknál, vagy már meglévő téglaépületek bővítésénél, esetleg tetőterek beépítése során is ideálisan.


Letölthető akciós OSB árlista - pdf. Akciós OSB áraink: Üzletünkben mm-es és mm-es egész táblás Osb lapokból tartunk készletet. A többi vastagság, illetve a nútféderes termékek megrendelésre kaphatók. A rendeléseket alapesetben 2-napos határidővel tudjuk teljesíteni. Az aktuális raktárkészletről.


OSB és faforgácslapok vásárlása és rendelése az OBI-nál. Megjelenése a fához hasonlóan világos, esztétikus. Szálas szerkezete a felületének különös egyéniséget kölcsönöz, a felhasznált ragasztóanyag révén vízálló. Az OSB -időszakosan vízálló , ami azt jelenti, hogy rövidebb ideig - például az építkezés alatt - a. Nemcsak fal és padlóburkoló anyagként, hanem a zsindelyes tetőfedés alátéteként is használható az OSB lemez. Természetesen a tetőfedés alátéteként beépített OSB lapoknál érdemes biztosítani a vízhatlan kialakítást.


Az OSB 3-as és 4-es lapok azonban vízálló kialakításúak. A 3-as lapok mérsékelten, a 4-es lapok. Az OSB -ből kialakított tetőhéjazat alatt a megfelelő szellőzés biztosításához szellőzőréteget kell kialakítani, mert az OSB a nedvesség hatására először a szélein fog megduzzadni ami akár -os mértékű is lehet.

A műgyanta miatt nehezen szárad ki, így lassabban nyeri vissza az eredeti méretét. OSB 3-as faháncs lapok tulajdonságai, felhasználása, minősége: Tulajdonságok: kopásálló, víztaszító, időszakosan vízálló. OSB és OSB nedves környezetben alkalmazható A rétegelt lemezzel szemben előnye, hogy alacsonyabb értékű alapanyagból lehet előállítani, emiatt fajlagosan olcsóbb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések