Vitali, 8:20 AM

2017. augusztus 2., szerda

Jó minőségű hajfesték

Melyik szerintetek a legjobb minőségű hajfesték ? Már elegem van, hogy mindig olyanba nyúlok bele, ami hónap múlva kikopik a hajamból. Ft-os festéket veszek. A Pantene és a Wella nem jó.


Jó minőségű hajfesték

Régen a jó öreg Kallos-szal festették a hajam, igaz arra azt mondják, h nagyon káros, de nagyon sokáig. Ezért jól körbenéztem, mi is a helyzet most a hajfestékek háza táján, és egy hajfesték -körképet készítettem Nektek a Krémmánia segítségével. Milyen káros anyagok vannak a hajfestékekben?


Mielőtt rátérnénk a legjobb hajfestékekre, először is fel kell fogni, hogy a hajfesték káros, és roncsolja a hajat, a legjobbak. A Krémmánián lévő hajfestékek listája népszerűség szerint rendezve. Mivel az Ön hajáról van szó, válasszon igazán jó minőségű hajfestéket. Kérjen tanácsot tapasztalt fodrásztól, vagy döntsön a hajfesték ára és összetétele alapján.


Ami kérdéses ammóniát illet – vegyi összetevő, amely azt okozza, hogy a pigment molekulák jobban behatolnak a hajba, így például könnyen befedi az. Color you Young hajfesték tényleg jó minőségű ? Mármint úgy értve hogy nem roncsolja úgy a hajat mint egy átlag drogériás hajfesték ? Fekete árnyalatban szeretnék majd venni holnap és ugye hallottam hogy a Kallos is nagyon roncsolja a hajat. A természetesen viselhető, könnyen ápolható hosszabbított frizurát csak jó minőségű hajból lehet készíteni. A hajhosszabbítási technikák mindegyikénél, hajfelvarrás, hő illesztés, hajragasztás, a kiindulási alap a jó minőségű természetes haj.


Minden vendég hajának hosszabbításához válasszuk a legjobb. Biztosan megtalálod a számodra megfelelőt, akár ragyogni szeretnél a Préférence vagy a Prodigy árnyalataival, akár fiatalos szeretnél lenni az Excellence színeivel, vagy ha gyakran változtatnád hajszínedet a Casting Crčme Gloss árnyalataival. A Wella termékének jó a fénye, stimmel a színe, de azért más, mint professzionális társa - vélte a szakember.


A Wella magyar nyelvű utasítását kb 6-os betűtípussal írták, amitől nehezen olvasható, összefolynak a betűt. Viszont ők kitérnek arra, hogyan lehet elérni a megfelelő színt a hajunkon, és úgy tűnik, ezt. A hajfesték pontos keverési arány minden hajfesték oldalán fel van tüntetve! A legtökéletesebb eredményt akkor érjük el, ha pontosan mérünk.


Digitális mérleg hiányában, megteszi. Minden nő arra vágyik, hogy egészségesen ragyogó, ápolt hajjal rendelkezzen, hogy az ősz hajszálak még tévedésből se kerüljenek a hajkoronájába. Ez viszont egy bizonyos kor után már elkerülhetetlen, így ilyenkor javasolt a bio hajfestés 1 -ban természetes anyagokkal, hogy a haj ne roncsolódjon. Ilyen termék például a Khadi hajfesték , ami akár az ősz hajszálakat. A növényi hajfesték nem képes befedni az ősz hajszálakat.


Jó minőségű hajfesték

A jó minőségű festék, az ősz hajszálak fedésére is képes. A vörös és a világosabb barna árnyalatok problémamentesen elérhetők. Ha sötétebb színre szeretnénk az ősz hajat festeni, az is megoldható a gyártó által javasolt trükkök alkalmazásával. Tényleg van már olyan hajfesték ami befogja a sötétebb hajat is szőkítés nélkül? Hol kaphatnék Nyíregyházán Mátrix hajfestéket, vagy ismertek-e olyan fodrászt, aki ezzel dolgozik?


Tud valaki nekem ajánlani jó minőségű lilás fekete hajfestéket? A órás allergiatesztet se hagyd ki, bár lehet, hogy soha nem tapasztaltál problémát, jó , ha tudo hogy allergia bármikor kialakulhat. Bár elvileg könnyen felvihető egyenesen a flakonból, nem vagyunk meggyőződve arról, hogy az ujjakkal. Tévedés, a jó minőségű festék, az ősz hajszálak fedésére is képes.


Ha hosszabb ideig szeretnénk dús és jó minőségű , természetesen csillogó hajkoronát, akkor érdemes megismerni a speciális kozmetikai hajfestést, mely ammóniamentes. A hajfestés ezen módja nem csak a megfelelő kellemes színt biztosítja hajunk számára, hanem a hajfesték kiváló tápláló hatóanyag tartalma biztosítja. Ezzel szemben az igazán jó minőségű növényi hajfesték por olyannyira finom őrlemény, hogy vízzel keverve krémes, könnyen kenhető péppé válik. Használata a kémiai hajfestékekhez hasonlóan egyszerű, kenhető, és tubusból is könnyedén felvihető. A Web áruházban található hajfestékek széles választékában több minőségi kategória, és márka található.


Hajfestés professzionális hajfestékkel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések