Vitali, 8:20 AM

2017. augusztus 10., csütörtök

Faesztergályos termékek

Ha nem talál az eddig elkészített faesztergályos munkáink között Önnek tetszőt, akkor egyeztetünk Önnel, és egy teljesen egyedit készítünk. Ha fotót, vagy rajzot kapunk, akkor arról is tudunk másolatot készíteni. Mára a társaság vezetői Hajdu László faesztergályos mester és fia, Hajdu Gábor lettek, s lévén hogy családi vállakozásról van szó, a termékek értékesítését és az adminisztratív munkákat Hajdu Lászlóné látja el.


A megrendelt termékek csomagolásánál ugyanolyan gondossággal járunk el mint a gyártás folyamán, minden darabot külön-külön selyempapírba csomagolunk, a külső borítás pedig többrétegű kartonpapír-így biztosítjuk hogy Ön a megrendelését minden esetben épségben kapja meg. Oct Faesztergálás - Különleges faesztergályos termékek.

Asztalos és esztergált faipari termékek nagy darabszámú sorozatgyártása. Egyedi asztallábak, bútorlábak, lépcső- és korlátoszlopok. Asztali lámpák, álló lámpák tervezése és kivitelezése. Faesztergályos termékek kategóriánkban megtalálja az Önnek legmegfelelőbb terméket.


A termékek rendelhetőek , többségében nem raktárkészletről van szó. A képek és árak tájékoztató jellegűek, természetesen eltérő, egyedi formák is kivitelezhetőek. A Hajdu és Fia faesztergályos kkt, több mint 60!


Affordable Wood Lathe for Popular Woodworking Affordable CNC wood turning lathe machines for sale at cost price, with free CNC wood lathe service, all-around smart wood turning solutions from the best automatic CNC wood lathe manufacturer - STYLECNC.

A cégünk által gyártott és forgalmazott termékek : - Függönykarnisok többféle választékban és színben - Rusztikus és koloniál polctartó oszlopok - Rusztikus és koloniál lépcsőkorlátok, lépcsők. Kamondi Zsolt faesztergályos ! Felszereltségem alkalmas bármely hengeres alakzat kimunkálására, legyen szó apróbb vagy nagyobb forgástestről. Készítettem már néhány. Az oldalt szerkesztette: Maróti István. Nézd meg a lejárt, de elérhető terméket is.


Ha találsz kedvedre valót, írj az eladónak, és kérd meg, hogy töltse fel újra. A Vaterán lejárt aukció van, ami érdekelhet, a TeszVeszen pedig 17. Free Shipping Available.


Money Back Guarantee! Looking For Great Deals? A faipar - melynek fő nyersanyaga természetesen a fa - több iparágból áll.


Ide tartoznak többek között az épület- és a bútorasztalos, a faesztergályos , a faszobrász, az intarziakészítő, a kádár, a bognár és az ács-állványozó szakmák. Bear Grylls, Gerber és Leatherman kések, bicskák, tőrök, bozótvágókések, fűrészek és sokféle multiszerszám található meg kínálatunkban. Agyament ötletekkel készítik az egyik legmenőbb magyar. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.


May Faesztergálás, esztergált lépcsőkorlát, asztali lámpa, bútorok,falépcső, kiegészítők.

Számos ügyfél használja a vásárlás elott az áru- és boltreferenciákat és az áru-összehasonlítót. Hogy megoszthassa vásárlási és áruminoséggel kapcsolatos tapasztalatait más felhasználókkal, a kapcsolattartó adatait át kell adnunk biztonságos módon az áru-összehasonlítónak, amely elküldi a kérdoívet. Ez a Tormek bemutató doboz tartalmaz egy perces DVD filmet és egy kézikönyvet az esztergakések élezéséről. A filmet Jeff Farris készítette, a nagy tapasztalattal rendelkező amerikai faesztergályos oktató, a kézikönyvet pedig Torgny Jansson, a Tormek rendszer megalkotója írta. Fő profilunk a fa esztergálása.


Cégünk közel éve foglalkozik faesztergályos termékek és étkezőgarnitúrák (székek, asztalok) gyártásával. Kiváló minőségű egyedi bútorok készítésével. Klasszikus és modern stílusú bútorokat egyaránt gyártunk.


MDF fóliás ajtófrontokkal, vagy minőségi tömör fa ajtófrontokkal készülhet a bútor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések