Vitali, 8:20 AM

2017. augusztus 9., szerda

Alkonykapcsolós dőlőbója

Eladó alkonykapcsolós dőlőbója. A minimális rendelési hossz méter,tetszés szerint hosszabb. A világítófej fél méter hosszú,és az alkonykapcsolót 2xAA-s ceruzaelem működteti.


Külön érdekessége ,hogy a bójára egy teljesen vízhatlan világítást szereltek, mely sötétedéskor egy ceruzaelem, Minőségi vadász és horgászfelszerelés kedvező áron, gyors szállítással! A Nikl bójákkal kompatibilis, de bármilyen más, akár házi készítésű bójákhoz is felhasználható. Az alkonykapcsolós LED bójafej éjszaka is segít visszatalálni az etetett helyünkre.

Ez a világítós dőlőbója praktikus teleszkópos kivitelben készül, melyet. Carp Lights alkonykapcsolós dőlőbója , bója. A bója igazi különlegessége, hogy a végén található egy alkonykapcsolós , teljesen vízhatlan világítófej, amely a sötétség beálltával magától bekapcsol, majd nappal kikapcsol, ezáltal önműködő módon biztosítja az energiatakarékos üzemelést. Rövidebb szállítási hossz, hordtáska, nagyon jól látható világítófej.


Díszállat és Horgászcikk termékek diszkont áron, akciósan! Barkácsolók figyelem! Big Carp-kompatibilis alkonykapcsolós dőlőbója fej elektronikák eladók, választható (piros, kék, fehér, sárga, zöld)színekben. Dőlő bója , horgász bója, dőlő bóják, dőlőbója világító fejjel, alkonykapcsolós dőlő bója , alkonykapcsolós bója, etető bója garanciával és kiváló áron.


Az igazán praktikus és egyszerű csatlakozóknak köszönhetően könnyedén tudjuk növelni vagy csökkenteni.

Az éjszakai horgászatok nélkülözhetetlen kelléke ez a világító dőlőbója. Az etetés helyének megjelölésére alkalmas „szerkezet” tökéletesen használható a sekély 1-méteres vízben éppúgy, mint a mély (akár métert meghalódó) tavakban. A világító fej este autómatikusan bekapcsol, reggel kikapcsol ezáltal. Ebben a képben színt csak az ablakban zöldessárgán világító alkonykapcsolós bójafej hoz aminek az elkészültét videón láthattátok és most. ICC First Class színváltós alkonykapcsolós dőlőbója a Dőlőbója , H-bója, Marker úszó kategóriában - most 22.


Ft-os áron elérhető. Alkonykapcsolós LED dőlőbója 5. Sokszor több napig a parton ülve vadászunk pikkelyes barátainkra és az általunk nagy távolságokban megetetett és pontos horgászatára szolgál a dőlőbójánk. Dőlőbója max 3m vízoszlopig Distance alkonykapcsolós világító fejjel!


JABB, MÉG TÖKÉLETESEBB, még világosabb TERMÉK! Az ICC új ,,DISTANCE névre keresztelt világító feje a következő igény megfogalmazódása kapcsán jött létre. Classic Piros alkonykapcsolós dőlőbója világítófejjel. Az összes fontos kritériumnak megfelelve létrehozták az ICC Classic alkonykapcsolós dőlő bóját, amely tökéletesen használható akár a sekély méteres vízmélységtől egészen méteres mélységű vizekben egyaránt.


A kis fogyasztású led-izzó, működtetéséhez egy darab ceruzaelemre vagy aksira(ami tartozék!!!) van szükség, melyről akár egy évet is. Talán azzal kezdeném, hogy állóvizeken, csónakból horgászom. Fontos jellemzője más típusú bójákkal szemben, hogy fárasztáskor a főzsinór terhelésére a bójatest lassan dőlni kez a zsinór fokozatosan. Olcsó ClassicDistancealkonykapcsolósdőlőbójapiros Úszók árak, akciók.


Lépésről lépésre elkészítheted Te is velünk az alkonykapcsolós dőlőbójafejet.

Mindenféle műszaki szakzsargon nélkül ábrákkal illusztrálva. Horgászvideók, Horgász videók. A dőlőbója nagyon praktikus kiegészítője a világító fej. A második részben a led betokozását és a. Dőlőbója 2kg-os talp, csatlakozóvalAz ICC Classic alkonykapcsolós dőlő bója alapvetően eléggé széles spektrumban használható eszköz, de előfordulhatnak olyan egyedi igények, amelyeknél szükséges lehet elérhetővé tenni a termék.


Olcsó FirstClassszínváltósalkonykapcsolósdőlőbója Úszók árak, akciók. A Sügér Horgászbolt és Horgász Webáruház internetes oldalán a legjobb szakértelemmel, gyorsasággal és árakkal igyekszünk kiszolgálni vásárlóink igényeit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések