Vitali, 8:20 AM

2017. augusztus 18., péntek

Milesi árlista

Milesi árlista , akciós milesi termékek. IVM Chemicals srl - International Wood Coatings Division - V. A kosár jelenleg üres. Termékeink árlistája ABC sorrendben.


Olyan kültéri fa termékek felületkezelésére ajánljuk, melyek az időjárásnak, a nap UV hatásának jobban kitett helyekre terveztek. Ilyenek a fa játszóterek, ker.

Kifejezetten ecseteléshez kialakított termék. Széles színpalettája alapszínt tartalmaz. Enter Wood coating.


In this section you’ll find guides, information and suggestions a. Maximális UV védelme mellett a lazúrfesték színtartó, vizes bázisának köszönhetően anyagai nem károsítják környezetüket. Kedves Vásárlóink , Érdeklődők ! Aktuális raktárkészletünkről telefonon érdeklődjenek, mivel készletünk folyamatosan változik ! Kültérre javasoljuk, minden olyan fafelületre, amit védeni szeretnénk és egyben széppé is akarjuk. Nagyobb kiszerelés olcsóbb liter ár !

Rendeljen jó áron , gyors, pontos szállítással! XGT VÉKONYLAZÚROK Kiváló minőségű viaszos vékonylazúr, kártevő mentesítő hatással és UV. A vetemedésmentes szerkezetet a három rétegben ragasztott, hossz toldott, csomómentes, kizárólag válogatott borovi fenyő felhasználásával érjük el.


A szerkezetvastagsága mm, mm, mm, mm lehet. BÉRFÚJÁS,FELÜLETKEZELÉS MESTERFOKON - Doszpoth Zsolt vagyok asztalos,felületkezelő. MILESI ICLA Legfontosabb számomra a maradéktalanul elégedett visszajáró megrendelő valamint a kiválló minőség és pontos határidő teljesítése. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében.


Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát. Milano Nyílászáró - Ajtó, ablak, bejárati ajtó, beltéri ajtó, műanyag ablak szaküzlet. A Famánia csapata több mit éve van jelen fatelepével Budapesten. Csapatunk összes tagja magas szinten ért a fához, és eltökélt, hogy a legjobb minőségben és a lehető legjobb áron szolgálhassa ki vásárlóit! A fa ablakpárkány anyaga mm vastag táblásított hossztoldott borovifenyő fatábla.


Az ablakpárkányhoz külön. Az EURO -FORINT árfolyam kiszámíthatatlansága miatt kérjük érdeklődjön fűrészárúval kapcsolatban e-mailon vagy telefonon! Megértésüket köszönjük!


A felületkezelés következtében a fa védetté válik a mechanikus és légköri behatásokkal szemben. Azért, hogy a fa valóban szép, és tartós legyen, elengedhetetlen a minőségi ipari festés, ahol a szerkezet minden egyes részét megvédjük az időjárás viszontagságaitól az UV sugárzástól, a csapadéktól, párától. Vasalat: Alapesetben Siegenia vasalattal szereljük a nyílászáróinkat, de igény szerint bármilyen más típusú ( Roto ) vasalattal is készítjük.

A Borovi impex Nagyker Kft mára meghatározó szereplője lett a hazai borovi élfaforgalmazó és táblásított piacnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések