Vitali, 8:20 AM

2017. augusztus 4., péntek

Jó minőségű csokoládé

Ma már Magyarországon is egyre több helyen kapni kiváló minőségű , különleges csokoládékat a megszokott mainstream termékek mellett. Ezért utánajártam, mi a jó csokoládé és a jó csokis sütemény ismérve. Szeretettel készül minden darab. Minden Mira csokoládé egy külön kis világ – éppen olyan egyedi élményt nyújt, mint egy egzotikus utazás. Csokoládéinkat kivételes odafigyeléssel készítjük.


Arról, hogy a jó minőségű csokoládé egészséges, azonban figyelembe kell venni, hogy a boltokban kapható csokoládék nagy része (vagyis szinte az összes) nem mentes a káros adalékanyagoktól és a cukortól.

Most egy otthon is pillanatok alatt elkészíthető, bűntudat nélkül fogyasztható csokoládéról írok Nektek, mely. Sokféle prémium csokoládé létezik. De csak a Mira ajándékoz meg a világ körüli kaland élményével.


A világ megismerésének vágya ott él a lelkünk mélyén. Az utazás az, ami szenvedéllyel tölt el minket, kimozdít a szürke hétköznapok egyhangúságából. Egyszeri és megismételhetetlen, életre szóló élményt jelent.


Az emlékek az idő múlásával ugyan. Vegyünk a kezünkbe egy tábla jó minőségű étcsokoládét!

A boltban vásárolt jó minőségű táblás csokoládék felülete egyenletes, bársonyos selyemfényű, és nincsenek rajta világosabb foltok vagy csíkok a cukor vagy zsír kiválásától. Az étcsokoládé antioxidánsokat tartalmaz, és a hagyományos csokoládékhoz képest viszonylag alacsony a cukortartalma. Termékeink már az első látásra is szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak, de ha megkóstolod ellenállhatatlan ízeinket garantáltan a csoki-mennyországban érzed magad! Az alapanyag kiválogatásánál nem ismerünk kompromisszumot.


A hazai boltokban csak a legsilányabb ipari termékeket lehet kapni csokoládé néven. A jó minőségű csokoládéhoz ugyanis a jó minőségű kakaóbabon kívül csak egy kevés cukor, egy kevés vanília és persze rengeteg odafigyelés szükséges. A másik tescóssal ellentétben ebben nádckor van sima cukor helyett, de ettől sajnos még nem nagy szám. A csokoládékészítés az ültetvénytől a tábláig. Többen érezték úgy, hogy ez a csokoládé hasonlít a karácsonyi és húsvéti csokoládéfigurákhoz, ha ez így van, akkor nagyon el vagyunk kapatva, az összetevőit tekintve ugyanis ez egy jó csoki.


Fontos, hogy jó minőségű kakaóport vegyél! Csak nem túl finom sajnos. Van az olcsó is, csak keresni kell. Főzőtejszínből legalább -osat használj, úgy lesz az igazi! Rólunk Az Édes Menedék Csokikuckó ötlete akkor fogant meg a fejünkben, amikor jó minőségű csokoládét szerettünk volna vásárolni a környékünkön.


Akkor szembesültünk vele, hogy csak a megszokott, hétköznapi édességekkel kell beérnünk ajándék vásárlása esetén. Ezért döntöttünk úgy, hogy nyitunk egy különleges csokoládékkal teli ajándékboltot. További tény, hogy a csokoládé a kakaóbab egy bizonyos hatóanyaga révén fokozza a boldogságérzetet, valamint afrodiziákumként is számon tartják.


Ezek a jótékony hatások azonban csupán a magas kakaótartalmú és jó minőségű csokikra igazak, érdemes tehát böngészni csokoládé tesztünket.

Az emberek nagy része kíváncsi arra, hogyan készül a csokoládé , de már jóval kevesebben mernek belevágni az elkészítésébe. Pedig ha betartjuk az alapvető szabályokat sok édes pillanatot szerezhetünk magunknak és a szeretteinknek is. Első lépésként nagyon fontos, a jó minőségű csokoládé.


Adjuk hozzá a lisztet (vagy keményítőt) és a kakaóport, illetve még egy pici tejet, épp csak annyit, hogy a kézi habverő szép simára ki tudjuk dolgozni. Készítsük elő a jó minőségű étcsokoládét, amit kockázzunk fel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések