Vitali, 8:20 AM

2017. augusztus 23., szerda

Gyurmából készült tárgyak

Jól formálható anyag és csak akkor keményedik meg, amikor a betesszük a sütőbe, körülbelül fél óra alatt. Akkor olyanná válik, mint a műanyag – mindennap használhatóak a belőle készült tárgyak , moshatók, semmi bajuk nem lesz a használat során, még az ütődést is bírják. Lehet színezni is különböző.


A süthető gyurmából készült ékszerek, tárgyak mennyire törékenyek, mennyire erősek? Miért repedezett meg a sógyurmából készült dísz? Mivel kenik le az éhethető gyurmából készült dolgokat?

Kérdések a Tudományok rovatból: Kérdé. A parafadugóból készült hétköznapi tárgyak (kulcstartó, virágkaspó, bizsutartó) mind alkalmasak lehetnek arra is, hogy a kisgyerekek saját készítésű műalkotásaként ajándékba adják a család valamely tagjának. Ez a levegőre keményedő gyurmából készült csokor tökéletes ajándék lehet bármilyen alkalomra, legyen szó akár szülinapról, névnapról, esküvőről, ballagásról, vagy anyák napjáról.


Mivel ez az anyag rugalmas, így könnyebb vele dolgozni, mint a cukorból készült bevonómasszákkal. Sütőben való kiégetés után műanyag keménységűre szilárdul és festhető. Száradás után nem olvad meg (nem úgy mint a marcipán pl tejszínhabbal érintkezve) és nem oldódik ki belőle semmilyen káros anyag, így.


A szett,süthető gyurmábol készült melynek medálját patkó alakúra formáztam. Akril zsinorral,delfin kapoccsal és hozzá illő fülbevalóval egészítettem ki. Gyöngyből készült tárgyak sokaságának csak fantáziánk szab határt.

Gyöngyfűzés sorozatunk segít maj hogy igazán jó ötletekből tudj ihletet meríteni. A decoupage, másnéven szalvétatechnika olyan hobbi, mely során egyszerűen készíthetsz látványos tárgyakat, legyen az lakberendezési tárgy, vagy ajándék. Tolltartó - Pink (lány), Tolltartó - Világos kék (fiú), Tároló doboz - téglalap alakú Fényes ezüst színű (unisex), Tároló doboz - szív alakú Fényes ezüst színű. Van itt minden: verespataki kötött holmi, Zamir zokni, kerámiabizsu, posztóból és süthető gyurmából készült tárgyak , kézműves játékok és megannyi egyéb csoda. Kisebb méretű tárgyak acélöntés?


Elkezdtem dolgozni egy összetettebb késen, de olyan aprólékos dolgokat tartalmaz a markolat része, hogy csak fémöntéssel lehetne megvalósítanom, a kérdésem az lenne, hogy hová kihez mihez forduljak, illetve miből érdemes kiönteni, viszonylag erősnek kellene lennie. Süthető gyurmából készült könyvjelzők Békafutam társasjáték ovisoknak - igazán szórakoztató játék, mivel csak háromig kell elszámolni, így a kicsik könnyen tudnak vele akár egyedül is játszani. A képen látható tálkák házilag készültek ún. Sokan fedezik fel tárgyalkotáshoz ezt a relatíve egyszerű technikát, mellyel tartós, egyedi dekor- vagy használati tárgyak készíthetők, például kaspó, váza, gyertya- és mécsestartó, asztali- vagy falióra, ceruza-, fényképtartó stb.


Hare kúpművészet - kúpokból és műanyagból készült kézművesek TurtleA kúpból és a gyurmából könnyen készíthető ez a műtárgy, de az első szakaszban - a kúp elkészítéséhez - a gyermeknek szüksége lesz egy felnőtt segítségére. A kések vagy a késnek le kell vágniuk egy jól nyitott fenyőtoboz tetejét. Díszdobozok, hőre száradó gyúrmából készült termékek, térhatású festmények, ajándék tárgyak.


Honlap készítés ingyen. Köszön hogy megtekintette oldalam. Ingyenes weboldal készítő rendszer - iwk.


Fából készült tárgyak , egyedi ajándékok, ajándékötletek, tervezése, igényes kivitelezése. Különleges, névre szóló ajándékok az igényes. Fekete és finoman csillogó fehér színű gyurmából készült ez a kámeás nyaklánc.

Ez az első ilyesfajta ékszer amit készítettem de nem az utolsó. A lánc hossza cm. A gyurmából készült test körülbelül -szer annyi helyet foglal el, mint a kis kocka.


TUDNIVALÓ: A testeknek azt a tulajdonságát, amely megmutatja, hogy a térből mekkora helyet foglalnak el, a test térfogatának nevezzük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések