Vitali, 8:20 AM

2017. augusztus 7., hétfő

Jégvédelmi ponyva

Védi az autót a jégesőtől, az esőtől, a fagyantától, más időjárási körülményektől. Nyári és téli használatra. A ponyva felső részében vastag habanyag van, amely jégesőben megvédi az autó kiemelkedő részeit.


Hiányzó: jégvédelmi Ön ráfeküdne a kocsijára, hogy megvédje a jégesőtől? Szerencsére a gyártók figyelmeztetik a vásárlókat arról, hogy a jégvédő ponyva se nyújt teljes biztonságot. Senki sem lehet teljes mértékig biztos abban, hogy. Elkerüli a reggeli vagy.


Kifejlesztettünk (BullTerr Ponyva Kft.) egy speciális ponyvát ami könnyen és gyorsan felhelyezhető autójára és megvédi a jégesőtől! Tekintse meg kis videónkat weboldalunkon ahol leteszteljük a jégvédelmi ponyvát! Több mint féle méretben kapható jégvédelmi ponyva , hogy minden autóra szinte tökéletesen illeszkedjen. Az NMHH koronavírussal kapcsolatban kiadott közleményével összhangban a Videa.


Cégünk az autótakaróponyva tervezésénél a vásárlók és érdeklődők által javasolt szempontokat vette figyelembe. Kis terep (470x185x175) a Jégvédelmi ponyva kategóriában. Télen-nyáron használható, mert télen nem fog megfagyni, eltörni. Megoldás : Jégvédelmi ponyva ! Súlyos összegekbe kerülhet egy autó jégkárának javítása.


Előzze meg jégvédelmi ponyvánkkal ! Mobil App segítségével vezérelheti autója központi z. A jégvédelmi ponyva megvédi autóját a nyári zivatarok okozta jégesőtől, az óriás buborékos kialakítása miatt. Erős napsütésben való használatkor a. Takarófóliák árak , akciók. Országos ponyva készítés, javítás, autóponyva. A fenti képen egy zöld utánfutó ponyva látható.


Fedje le nyitott utánfutóját, hogy szabadban tárolás miatt ne menjen tönkre a benne megálló víztől, kosztól. Profi utánfutó ponyva készítésért forduljon hozzánk ! Eladó használt Piros. A BullTerr Ponyva Kft. Garázs és fedett autóbeálló híján ez a tulajdonos rémálomként éli meg, ha jön a vihar, hisz manapság. Lehetőség van rá, hogy teljesen zárttá tegyük, ablakos oldalfalakat helyezzünk fel, nyitottan hagyjuk, stb.


Ideális party sátor a kertben, vagy utcabálon. A cégünk által kifejlesztett jégeső elleni védelemmel is! Autóponyvák méretben! Hamarosan elmondjuk, hogyan kell csinálni házilagosa. Ingyen apróhirdetés feladás egyszerűen, percek alatt több apróhirdő oldalra.


Hirdessen gyorsan percek alatt. Eger és környéke adok-veszek-beszélgetek - PROHARDVER! Milyen autót vegyek? Munkaruha Diszkont Kati Szalon Bőráruk közvetlenül a gyártótól Ipanema Exkluziv Fehérnemű Webáruház Esküvői ruha, menyasszonyi ruha Munkavédelmi webáruház Ruhapláza.


A képeken megmutatjuk, milyen egy pecsétes tégla savazás előtt, és milyen lesz utána! A sportruházat webáruháza Valentin Fehérnemű Easyget Textile Kft Baba webáruház - kismamaruha, babaruha Munkaruha - Molnárkesztyű Ruházati webáruház Don Corleone Szőrme Irha Bőr Öltöny Alkalmi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések