Vitali, 8:20 AM

2021. május 4., kedd

Zsúrtorta árak

Nagyobb méretű torta megrendelése esetén, kérjük hívjon telefonon. Zsúrtorta ár - ceginfojegyzek. Máv Informatika Kft. Budapest, Krisztina Krt.


Közel féle tortából válogathat nálunk, nem számítva az egyedi igények alapján készült finomságokat: forma torta, fényképes torta, esküvői torta!

Az ottani torták teljesen mások, mint a Magyarországon készültek. Az angolok tipikus esküvői tortája például a fruit cake, amely különféle pépesített aszalt gyümölcsökből (mazsola, datolya, szilva), kandírozott cseresznye és narancs, valamint némi liszt, cukor és alkohol keverékéből készült sűrű és nagyon édes tészta. Desszert házhozszállítás a Szamostól! Nincs ok aggodalomra, ha a napi teendők mellett már nem jut ideje elszaladni egy Szamos üzletbe a heti desszertadagért, vagy még nincs meg a szülinapi torta. Kunszentmárton, Kossuth u. Cukrászdánkban ingyenes wi-fi szolgáltatás érhető el.


Egy ekkora tortából már megkínálható a nagyobb csalá a születésnapi ünnepség minden vendége és még pár szelet repetának való is marad!

A bőséges választékban megtalálhatóak a hagyományos ízek és formák, de a modern ízvilág rajongói is kedvükre válogathatnak. A tejszínhab szerelmeseinek a vastag hab kabátba bújtatott tortát kínáljuk. Jöjjön el hozzánk, tekintse meg széles kínálatunkat, és legyen a Vendégünk! Ischler, és amit nem tudsz róla.


Amennyire kedvelt és ismert süti az isler, annyira keveset tudunk róla. Ez az izgalmas gondolat inspirált arra, hogy kutassunk egy kicsit az isler eredetéről. A kreatív torták szakértője: esküvői torták, erotikus torták, formatorták, gyerek torták, autós torták és minden ami sütemény. Torta árak : ezekkel számolhat!


Minden megrendeléskor sarkalatos kérdés az ár, így fontosnak tartjuk ezt is részletezni. Mi minden esetben gondoskodunk a hagyományos és egészséges hozzávalókról, az adalékmentességről és kézműves, házi eljárásokról a torta készítése során. A megrendelésnél, valamint a termékválasztásnál megjelenő árak a normál (szeletes) tortákra vonatkoznak. Az ettől eltérő rendelhető tortaméreteket és a hozzá tartozó árakat az egyes termékek leírásában találják meg.


Rendelj tortát a Krém-ből! Esküvőre, szülinapra, rendezvényekre, akár kiszállítással is! Hagyományos, klasszikus, rusztikus, forma-torták, PALEO, gluténmentes és laktózmentes torták minőségi alapanyagokból!

Karácsony előtti kiszállítást már nem tudunk vállalni. Tupperware szilikon zsurtorta forma - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! A torta ízét előzetesen kell egyeztetni, alapvetően csokis, feketeerdő, vagy túrós-gyümölcsös ízeket lehet választani, de egyéni igényeket is kielégítünk egyedi árajánlattal.


Vendégek által már megkedvelt állandó specialitásaink mellett a választék folyamatos bővítésére. Kézműves, különleges és paleo sütemény, tortarendelés online. Kérünk, hogy rendelésed minimum 2-nappal a kívánt átvételi időpont előtt add le.


Persze ha erről lekéstél, érdeklődj nyugodtan, mert ha van szabad kapacitásunk, állunk rendelkezésedre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések