Vitali, 8:20 AM

2017. augusztus 8., kedd

Suzuki ignis csomagtér nyitó

Ez a díj nagyméretű vagy túlsúlyos termékekre nem vonatkozik, így ezeknél a vásárlás összegétől függetlenül felszámításra kerül a szállítási díj, ami termékenként eltérő lehet. Add a choice of colour styles, and the Ignis is truly a one-of-a-kind design. Kifogástalan minőségű alkatrészek, pénztárcabarát áron, év garanciával. Suzuki Ignis karosszéria alkatrészek.


Karosszéria elemek, futómű, motor, váltó, elektromos alkatrészek, stb.

Akár a szállításban is tudok segíteni! A nap bármely szakában hétvégén is! Néhány szóban összeszedtük a fontosabb adatait azoknak, akik még csak gondolkodnak a vásárláson. Ajtó nyitó motor - lehegesztett kilincshez - Új. A többi ajtó alkatrészei mutatása.


Kérdése vagy véleménye van a termékkel kapcsolatban? Utastér, csomagtér , kormányok.

Telephelyünkön további típusok Alkatrészeinek széles választéka megtalálható. Ez az alkatrész egy idő után sajnos elkerülhetetlen, hogy megrepedjen vagy letörjön, de vajon miért vehetjük szinte biztosra, hogy ha egészen idáig nem maradt a kezünkben, egy egyszer valószínűleg így vagy úgy, de cserére fog szorulni? Autó csomagtér nyitó elektromágnes LS0Ezzel a csomagtér nyitó elektro mágnessel, a riasztó, központi zár távirányítójáról egyetlen gombnyomással felpattintathatja csomagtartója ajtaját.


A Swift, WagonR, Ignis katalógusok kizárólag a magyar gyártmányú (TSMM kezdetű alvázszámmal rendelkező), magyar piacra szánt (Epiackód) típusokhoz használható. A WagonR katalógus nem tartalmazza az Mkódú motorokat, ilyen motorral szerelt autóhoz lásd az Ignis katalógust. Olcsó SUZUKI Csomagtér teleszkóp olcsó alkatrészek online rendelése, vásárlása webáruházunkból, akár ingyenes szállítással, díjmentes házhozszállít. A csomagtér mérete könnyen hozzáigazítható az Ön csomagjaihoz Az Ignis hatalmas csomagterének térfogata 514L.


Az 50:arányban megosztott hátsó ülések a csomagtér felől is lehajthatók. Az ülések lehajtásával sokféle poggyászhoz igazítható a csomagtér. Ja, és ezer engesztelő áldozat bemutatására kötelezném a mérnököt, aki a csomagtér világítását tervezte: az Ignis alighanem az egyetlen olyan autó, melyen úgy helyezték el a lámpát, hogy még csak egy kósza fénysugár se találjon utat a sötétben gubbasztó pakkokhoz. Egy autó, ami az egyik legjobb választás lehet, korosztálytól függően. Hasonlítsa össze az árakat!


Az eredeti is csavaros, csak mivel letört a középső kettő (ami a zárat is tartja) azért hitte h kettő csavaros az előző. A csomagtér burkolatát valóban a két csavar eltávolításával kell kezdeni, utána már csak patentok tartják, amiket én alulról (a csavarok mellett) szoktam elkezdeni lepattintani. Szállítási díj min. Autóalkatrész katalógus SUZUKI Ignis I (FH) 1.

Széles készletkínálatunkról, akár azonnal választhat. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Rólunk: Vásárlás menete: Á. Regisztráció: név: jelszó: Kosár üres. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Tolatóradar SUZUKI IGNIS kedvező árban Fekmester. Online üzletünkben nem csupán ELEKTROMOS SZERELÉSI ANYAGOK alkatrészek érhetők el, hanem egyéb magas minőségű autóalkatrészeket is megtalál hatalmas választékban! Bankkártyával is fizethet.


Itt rendeléstől függetlenül is vásárolhat és olyan alkatrészek is vannak amik nincsenek fent a webáruházban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések