Vitali, 8:20 AM

2017. augusztus 31., csütörtök

Polifarbe lábazatfesték

Tartós, esztétikus, jó pára- és légáteresztő, víztaszító bevonatot biztosít. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Azonosított felhasználás: épületlábazatok, kül- és beltéri beton- és vakolat felületek diszperziós festéke. Kiváló időjárásállóságú, szilikonadalékot tartalmazó, korszerű termék.


Felhasználás célja Épületlábazatok, egyéb kül- és beltéri beton- és vakolt felületek diszperziós festéke. Alkalmazási terület: Épületlábazatok, egyéb kül- és beltéri beton- és vakolt felületek diszperziós festéke.

Falfelülettől függően, különböző alapanyagú és minőségű falfestékeket javasolnak a szakemberek. Policolor lábazatfesték. A legáltalánosabban elterjedt falfestékekek a színes és fehér diszperziós – azaz vízzel oldható – falfestékek. BIZTONSÁGI ADATLAP POLI-FARBE Vegyipari Kft.


A házak lábazata máshogyan fest, mint a homlokzat. Ez nem elsősorban esztétikai kérdés, hiszen a lábazatnak ellennállóbbnak kell lennie, mint a homlokzatnak. Tűző napon, esőben, illetve erősen párás időben.

Beltéri falfestékek vásárlása és rendelése az OBI-nál. Kültéri színes akciós Takril betonfesték webáruház. Tartós, jó pára- és légáteresztő, víztaszító bevonatot biztosít.


A lábazatfesték kiváló időjárás állóságú, szilikonadalékot tartalmazó, korszerű termék. Corso akril tömítő teljesítménynyilatkozat Corso folyékony fólia teljesítménynyilatkozat Corso szórható glett teljesítménynyilatkozat Dán fehér cement teljesítménynyilatkozat Inntaler diszperziós. Homlokzat-, pala-, lábazatfesték Fal- és homlokzatfesték árak, akciók, vélemények, Homlokzat-, pala-, lábazatfesték Fal- és.


Ha tartós, esztétikus lábazatot szeretnénk, bátran válasszunk lábazatfestéket. A lábazatot leggyakrabban lábazatfestékkel szokták lefesteni fedő bevonatként. Bevonata tartós, esz. AirCleaner ajándék ajtó ajtófelújítás alapozás alapozó albérlet alga stop aljzatkiegyenlítő allergia állólámpa álmennyezet antikkő glett anyagbeszerzés arany aranyeső aranyvessző art art deco árvalányhaj baba balkon Ballagófű barna bársony bársonyhatású festék.


Ha a felület repedezett, hálózás is alkalmazható a lábazat teljes hosszában. A kiáramló nedvességnek nem állja útját, ezért a hólyagosodásra kevésbé hajlamos. Extra minőségű pigmentekkel színezett különleges diszperziós homlokzati nemesvakolat a kiváló UV-állóság, színtartósság biztosítására, féle divatos színben, háromféle színmélységben a Ton-in ton színskála szerint. Ft Skolatex Trinát Vízbázisú Táblafesték. Ft Taika Arany Festék.


Gyors szállítással garantáljuk, hogy mielőbb örömmel használhassa termékünket.

Homlokzatfestékek kategóriánkban számos további termék is várja, a Festékaréna webáruházban megtalálja amit keres! Graymix Kryl Stomer beton és lábazatfesték szigatech. Praktiker festék, henger, ecset termékek és árak. Trilak falfesték árak, Héra falfestékek.


Gyárilag előkevert, színes ásványi őrlemény alapú vakolat, diszperziós kötőanyaggal. Könnyen feldolgozható, dekoratív, tartós bevonatot biztosít. Már festett felületek átfestése: A diszperziós, a mész- és a lakkfestékeket, saját fajtájú festékkel átfesthetjük.


Az enyves festéket a falfelületről maradéktalanul távolítsuk el, majd használjunk mélyalapozót a festés előtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések