Vitali, 8:20 AM

2019. szeptember 27., péntek

Mélyalapozó higítása

Learn from the best, gain qualifications and get promoted. I thought I was going to trade my life away with my sales job until I realized another way. Find out more Here. Money Back Guarantee! Free Shipping Available.


Check Out Tivo on eBay. Fill Your Cart With Color today! Mélyalapozó higítása Az utóbbi tíz évben általánossá vált a mélyalapozók alkalmazása festések, vakolások, burkolások alá, ezért a gyártók újabb és újabb, különböző koncentrációjú termékekkel jönnek a piacra. Azonban itt is van néhány alapszabály amit fontos figyelembe vennünk. Impregnálás előtt kis területen végezzünk próbaalapozást a felület szívóképességének a megállapítására.


A mélyalapozó használata előtt a felületet portalanítani kell. Az első, ha hagyományos korongkefével. Rendkívül fontos a felület szívóképességének gyakorlati próbával történő ellenőrzése. Ez úgy történik, hogy a terméket olyan mértékben hígítsuk vízzel, hogy a mélyalapozó a pórusokba teljes mértékben beszívódjon, ugyanakkor ne képezzen a felületen fényes filmet. Az impregnálást korongecsettel célszerű.


Festett falra kell mélyalapozó ? Vettünk egy pár éve felújított házat, és magunk szeretnénk átfesteni a falakat. Diszperziós festékkel vannak festve. Huge range- FREE Delivery UK wide London location, come and visit us!


Higítás - Gyakori kérdések a témában. Ezért elsősorban erős szívóképességű azaz porózus felületeknél alkalmazzuk. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit.


Megakadályozza a víz túl gyors átadását az alapfelületnek. Mélyalapozó : Alkalmazási terület: Lenolaj tartalmú, lakkbenzinben oldott faimpregnáló. Fa felületek beeresztésére szolgál.


Biztosítja a felvitt festék illetve tapasz megtapadását és megvédi a fát a különböző rovarok (pl.: szú, fafúró stb.)kártételétől és megakadályozza a gombásodást. Héra - Merkur - F penészgátló lemosó oldat Hatékony kültérre és beltérre. Penészes falfelületek fertőzöttségének megszüntetésére.


A Baumit LF-PLUS Mélyalapozó nem használható fa- mőanyag- és fém alapfelületek esetén. Feldolgozás Felhordás elıtt az anyagot alaposan el kell keverni, majd ecsettel vagy hengerrel hígítatlanul kell bedolgozni. Esztrich felületekre, járólapok ragasztása esetén 1:arányban hígítandó vízzel.


Mélyalapozó és alapozóréteg, illetve egymást követő rétegek között legalább óra várako-zási időt be kell tartani. Anyagfelhasználás: Mélyalapozó rétegként sima alapfelületen: Kb. KEIM Special-Fixativ.


Looking For How Slide?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések