Vitali, 8:20 AM

2019. szeptember 20., péntek

Sevroll tolóajtó

További európai országban szintén elismert márkanév. A tolóajtó gyártásban legelterjedtebb megoldás az alsó. A Micra tolóajtó vasalat egyszerűen,házilag is szerelhető. A HERKULES-tolóajtó rendszerrel könnyen és biztonságosan. Minőségi vasalatok.


SEVROLL tolóajtó szerelvények.

Akik nem szeretnének regisztrálni, annak lehetősége van a regisztráció nélküli vásárlásra. Konnyen variálható, ár-érték arányban legkedvezőbb termék. Tolóajtó sínek és Tolóajtó vezetősín rendszerek. Termékeinkből igyekeztünk minél több típust bemutatni üzletünkben.


Nem meglepő tehát, hogy a bútor tolóajtó vasalat két bútorszerelvénye: a tolóajtó sín és a tolóajtó görgők. Ezek felelnek az ajtó mozgásáért. Ft -os kedvező áron online megrendelhető.


Gardrób tolóajtó vasalatok.

Tulajdonságai: Gyermek biztos használat, az alsó sínről az ajtó görgő szerelvény (speciális kialakítása miatt) biztosítja az ajtó kiugrás mentességét. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Az árlistában található egy.


Sevroll fogantyú profilok kategória. Termékkó Leírás, Bruttó ár, Nettó ár, ÁFA, Kedvezmény, Mennyiség, Bruttó ár. Annak érdekében, hogy ez az ajtó ilyenformán működhessen, sok-sok tartozékra és megfelelő szerelési és működésbeli mechanizmusra van szükség.


Többféle teherbírás és változat közül választhatunk. T profil, kerti bútorok, bútor szerelvények forgalmazása online. Tisztelt Vásárlónk! Bútor szintezők, csúszótalpak.


Sajnos csak méter hosszú csomagot tudunk kiszállítani, ezért a rendelésnél, amennyiben ennél hosszabb terméket rendel, és van rá lehetőség, kérjük a megjegyzés rovatba írja be, hogy milyen durva méretre vághatjuk el a terméket, hogy beleférjünk a mérethatárba. A vájat mélysége mm, szélesség mm, bevégzés átm. A menetes rudak rövidíthetőek.


Hasonlítsa össze az árakat! A két tolóajtó gyártó cég termékeit külön menükben mutatjuk be. Hosszú élettartam, kifogástalan működés, elégedett ügyfelek.

A mellékelt imbuszkulcs segítségével állítható a görgőn a tolóajtó magassága. A görgő egy bútorlapba mart fészekben fut. Rugó akadályozza meg a tolóajtó kiakadását. A név tökéletesen jellemzi ezt a rendszert.


Elegant, Calipso, Easy és Evo sínen futhat. A nagy teljesítményű összetevők 1kilogramm súlyú ajtókat is lehetővé tesznek. Az egy egyedülálló rögzítő rendszernek köszönhetően, - amely rögzíti az.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések