Vitali, 8:20 AM

2019. december 30., hétfő

Szolnok tüzép

Mert mi nem csak a sódert nyomjuk! Zsákos vakolatok, habarcsok, szárazbeton, esztrich. Tekintse meg akciós termékeinket!


Hazánk első országos hálózattal bíró, stabil építőanyag kereskedelmi vállalata, amely a hazai piacon jelenlévő építőanyag gyártók kiemelt partnere. Szolnok , Piroskai út 8.

Létezhet, hogy egy helyen minden vasanyagot megkapok? Ha kis tétel, ha nagy beruházás? Cégünk több mint éve foglalkozik acéltermékek, ereszcsatornák és tartozékaik kis- és nagykereskedelmével az ország pontján: Albertirsa, Budapest, Ér Erdőkertes, Martonvásár, Siófok, Székesfehérvár. Ezzel is segítve a gyorsabb száradást. A kialkult helyzet miatt határozatlan ideig a nyitvatartási időnkről,árainkról és szállítási időpontokról kérjük,hogy telefonon eggyeztesenek velünk az Önök és a mi egészségünk megóvása érdekében!


A házhozszállítást akár a saját teherautónkkal is el tudjuk végezni. Még több információ a tüzép helyek oldalon.

Válogatott Tüzép linkek, ajánlók, leírások - Tüzép témában minden! Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőktől - Neked! Lukács Hajnalka Építőanyag Webshop-os vásárló, - „Szeretném megköszönni a gyors intézkedést. Ezúton jelezném, hogy másik helyről is kértem árajánlatot, és mindenhonnan azt a választ kaptam, hogy ilyen kis mennyiségre a nagy szállítási költség miatt nem adnak ajánlatot.


Minthogy a szerzői jogi védelem általános jellegű és a szerzőt a mű keletkezésétől fogva megilleti bármilyen külön intézkedés nélkül is, ezért a honlapokon elhelyezett tartalmak is a hatálya alá tartoznak. Megtekintés a térképen. Karinthy Frigyes út 152. Vízszerelés, gázszerelés. Fóris és Társai Bt.


Jelenleg nyitva tartó Építőanyag kereskedés, tüzép Kisújszállás településen és további adatok mint cím, telefonszám és térkép. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát. Laposacél, köracél, négyzetacél, szögacél.


Kézér Tüzép és Barkács Üzlet Külterület 1. Kedves Látogatóink!

A kormány által hozott kijárási korlátozás értelmében az építőanyagokat forgalmazó üzletek nyitva tartása és az ott történő vásárlás továbbra is engedélyezett. Elkezdtük szinuszhullámos cserepeslemez forgalmazását, egyedi méretre gyártását. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Kíváncsi egy telefonszám tulajdonosára?


Telefonszám kereséshez adja meg a körzetszámot és a telefonszámot. Gönczi Tüzép , Nagysándor József út 18. Alföld Tüzép Hálózat Kft. Minden jog fenntartva.


Cylex Helyi Kereső egy internetes cégkatalógus amelyik közösségi portálként működik. A rendszerben található cégekről az elérhetőségi adatok, leírások és térképek mellett megtalálható a felhasználók véleménye, valamint bárki megfogalmazhatja kritikáját, észerevételeit a cégek termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések