Vitali, 8:20 AM

2019. december 25., szerda

Osb lap használt

Időjárásálló, vizálló, több célra is felhasználható. Nincs pontos találat. A leginkább hasonlóakat mutatjuk. Betonip lap mm, ck lap – használt.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

Vásároljon akár kedvezménnyel törzsvásárlóként! OSB lapok a Skandináv Fatelp kínálatában. Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Check Out Osb on eBay.


Fill Your Cart With Color today! OSB táblák nagy választéka!

A használt ragasztóanyag révén az OSB -időszakosan vízálló. Felépítés: Az OSB ( Oriented Strand Board ) három rétegű, irányított forgácselrendezésű speciális ragasztással készült faforgácslap, az MSZ EN 3szerint. D múltkor már valaki úgy tett fel hirdetést , hogy nem női, nem nyugdíjas tanár. INZ helyköz, a lap kódja: UJS helyköz és a hirdetés szövege.


Ha bemegy a víz,az osb lap megszívja magát,az a hab is, amivel telefújták. Letölthető akciós OSB árlista - pdf. Akciós OSB áraink: Üzletünkben mm-es és mm-es egész táblás Osb lapokból tartunk készletet. A többi vastagság, illetve a nútféderes termékek megrendelésre kaphatók.


A rendeléseket alapesetben 2-napos határidővel tudjuk teljesíteni. Az aktuális raktárkészletről. Magasabb páratartalmú körülmények közt is. Aktuális osb árak, mindig naprakészen!


OSB - lap (tipp) kényelmesen, gyorsan Online Faáruházunkból! Az építőiparban általában fenyő alapanyagokat használnak fel, nem csak kedvező ára, hanem számos előnyős tulajdonsága miatt. Amerikában már több évtizede gyártják és használják,ezt az egyedi tulajdonsággal rendelkező préselt falemezt.


A modern építőanyag!

Az OSB az angol Oriented Strand Board kifejezés rövidítése,amely Irányított szálú lapot jelent. Alapanyaga hosszú szálú faforgács amit magas nyomáson3barés hőmérsékleten préselnek egybe. A faforgács háromrétegű.


Elérhető különböző vastagságban és méretben. Nem vetemedik, mint a deszka, többféle vastagságban, nagy a víztaszító képessége, sima, tiszta felületű.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések