Vitali, 8:20 AM

2019. december 17., kedd

Táblásított borovi fenyő árak

A fenyő egy nagyon kellemes klímát biztosít az otthonában, mivel ha például az esősebb időszakokban párásabb lenne a levegő a lakásban, a fenyő bútorok magukba szívják a felesleget, szárazabb időben pedig kibocsájtják azt magukból. Az M3-as mellett, Budapesttől km-re! Táblásított fenyő lappal takarítson meg időt és energiát! Ezen termék vásárlásával nem Önnek kell válogatni az alapanyagot, szárítani, méretpontosan levágni.


Vásárlás előtt gondolja át, milyen fafaj ideális az Ön részére. Lucfenyő, ami sárga színű, vagy a borovi , ami barna színű.

Mindig aktuális árak és raktárkészlet. Az áru a rendelést követően. Tisztelt vásárlóink az itt található árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás.


Egy rétegű fenyő táblásított lap. Nem kell a vásárolt fenyő fűrészárut átválogatni, szárítani, szélezni, gyalulni, összeragasztani. Ezzel idő és költség takarítható meg.


AZ EUR-ban meghatározott árak esetén a vásárlás napján számított OTP Bank HUF-EUR Deviza eladási árfolymán számlázzuk termékeinket. A magas szállítási költségek miatt nem terjedt el a borovi fenyő tetőszerkezeti faanyagként való használata.

Azt kell figyelni, hogy a vágás egyenes vagy hullámos. Fenyő -fűrészáru, Tetőfutár. A lucfenyő, mint általában a legtöbb tűlevelű fafajta, homogén fája miatt jól megmunkálható, ugyanakkor szilárd és szívós. Szép megjelenése van a nyers és a megmunkált fának, szövetszerkezetük, rajzolatuk egyszerű. Faiparban széles körben használják: bútorok kedvelt alapanyagai, épületasztalosok gyakran használt elemei.


CK lap (Betonyp építőlmez) CK-lap. Belsőépítészeti díszítéshez és térelválasztáshoz, illetve polcok készítéséhez is ideális alapanyag. Az ország egyik legnagyobb gyalult termék (lambéria,hajópadló,gyalult deszka, kerítésléc) választékával rendelkező cég Szeged-Szőregi telephelyén állandó készlettel várja vevőit.


Megrendelés esetén kérje egyedi ajánlatunkat, érdeklődjön telefonon! Erdei fenyő – avagy másnéven borovi. A közönséges erdei fenyő az egyik legelterjedtebb fafaj, pedig nem is mindenütt él meg. Többek között nem található meg az orosz-északi felvidéken, a Bajkál csúcsain, a Keleti Szajanán, Hamar-Dabanán, az Északi-Bajkál és Patomszk hegyein. Fűrészáru, táblásított lap, tömörfa, konyhai munkalap, lépcsőlap, széles választékban!


Ecser: Faáruház és fatelep Budapest vonzáskörzetében. A táblásított lapokat úgynevezett lamellákból ragasztják össze, amelyek műszárítva és gyalulva vannak. Ezek a lamellák ráadásul ellentétesen vannak forgatva, hogy maga a nagy tábla minél kisebb mértékben tudjon csak vetemedni.


Egy igen gazdaságosan használható anyag, mivel könnyen és pontosan megmunkálható, ezért kicsi a veszteség. Egyszerű gyalulni, csiszolni.

Borovi fenyő fózolt hajópadló. Mind a négy oldalán simára gyalult csomómentes táblásított borovi fenyő. Ablakpárkánynak illetve kerítés elemeknek, különböző takarásokhoz, sima felületek képzéséhez kitűnően alkalmas. Egész táblában kapható.


Bútorépítés Belsőépítészet Lépcsőkészítés Balkonépítés (terasz) Asztal- és székgyártás Könyvespolcok Külső burkolatok Tető belső burkolása Termék előnyei: Azonnal beépíthető, félkész termék. Műszárított asztalos fenyő fűrészáru (luc, borovi , vörösfenyő) kiváltására alkalmas. Nagynyomású telítés (impregnálás): A fa tartósságának növelésére alkalmazott technikák közül ez az egyetlen, amely, ha jól van elvégezve, képes ténylegesen konzerválni a fát. A borovi fenyő tulajdonságaiban, ellenálló-képességében és minőségében a luc- és a vörösfenyő között helyezkedik el, mellyel együtt jár a kedvező árfekvése is. A borovi fenyőből készült termékek az egyedi erezet nek köszönhetően esztétikus, kellemes látvány t nyújtanak, ráadásul az idő múlásával a fa megérik és vörösfenyőhöz hasonl ó. Cégünk egyedi , illetve extra keresztmetszetű és hosszúságú lucfenyő fűrészáru forgalmazásával is foglalkozik.


Hazánkban a közönséges erdeifenyő (Pinus sylvestris) nagyon kedvelt fafaj, ami az asztalosiparban, borovi fenyő néven terjedt el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések