Vitali, 8:20 AM

2019. december 27., péntek

Ip védettség

IP-védettség kódjai. Az első számjegy a szilárd anyagok, a második a vízzel szembeni védelemre, az esetleges harmadik a szilárdságra vonatkozik. A magasabb szám minden esetben magasabb védelmi szintet jelent, pl. IP(dőlt betűvel).


Ip védettség

A védettségi érték hiányát gyakran X betűvel jelzik. Kiegészítő betűk is lehetségesek. A második leggyakoribb jelzéssel is találkozhat, mint például az IP x2. Ebben az esetben az x betű helyett a szilárd tárgyak vagy anyagok elleni védelem mértékét jelző szám helyett került oda.


Nemzetközi szabvány Értelemszerűen más országokban is ugyanez a szabvány található meg,. Jelentése: International Protection - Nemzetközi Védettség). Ez a kétjegyű szám megadja, mennyire vagyunk mi védve a motorral szemben, és a motor a környezettel szemben. Különböző szerelési követelményeket határoznak meg az egyes helyiségek és szabad terek jellege szerint. Egy adott védettségi fokozat azt mutatja meg, hogy a villamos termék, idegen testek és a víz behatolása ellen nyújtott.


Ip védettség

IPjelentése, IPjelentése, IP jelentése, IPjelentése. A kódrendszer jelölő betűi: az IP egy mozaik szó. Az “I” az International, a “P” a Protection rövidítése. Az elektromos készülékek egy IP számmal vannak megjelölve, a mechanikai és a víz behatolása elleni védelmi fokozat szerint. Az Ingress Protection, IP első számjegye a szilár a második a vízzel szembeni védelemre vonatkozik.


Az IP -védettség (International Protection Marking) jelentése Nemzetközi Védettségjelölés. Egy műszaki berendezés áramköreit védő tokozás (készülékház) környezeti behatások elleni védettségét jelzik vele. Strapabíró (Ingress Protection - IP ) osztályzás kifejlesztette az Európai Szabányügyi Hivatal, az elektronikai eszközök besorolására, amely meghatároza a burkolatot érő környezeti behatások elleni védelem szintjét. Nevéből adódóan egy.


Kívánságra IP fokozatú védettséget is biztosítani tudunk. A lámpák meg kell, hogy feleljenek a lámpaszabványban előírt nedvesség és a por behatolás elleni védelemnek. Mit jelent elméletben, mit gyakorlatban, egyáltalán mi ez ? Most megpróbálom olyan szinten közzé tenni a vonatkozó szabványokat és leírásokat, hogy ezzel minden kérdést eloszlassak.


Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. IP védettséggel kapcsolatban.


Ip védettség

Az IP jelölés igen fontos és nélkülözhetetlen ha mondjuk kültéri, vagy éppenséggel medence világítás megvalósítására adjuk a fejünket és a megfelelő fényforrást keressük hozzá. Az IP vagy angol nevén „Ingress Protection” az elektronikát védő tokozás környezeti behatások elleni védelmét jelenti. Ezzel az adattal a szilárd testek valamint a víz elleni behatolástól való védettség mértékét jelöli a gyártó.


Fürdőszobai színváltós 4LED lámpa ( IP -Xvédettség , elemes, 8x85x4cm) Csak 2. IP A termék otthoni töltésre ajánlott, saját kábellel rendelkezik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések