Vitali, 8:20 AM

2019. december 12., csütörtök

Karácsonyi futó terítő

Ezek közül is talán a legfontosabb maga az ünnepi terítő. Széles választékot sikerült összeállítanunk kör és négyzet alakú középterítőkből, más szóval napronokból. Bár kissé ironikusan hangzik, azért igaz, hogy a feldíszített fenyőfa után a megterített asztal áll a karácsony középpontjában.


Körülötte gyűlik össze a csalá és nemcsak a vendégek komfortérzetéről gondoskodik, hanem otthonos melegséget csempész a dekorációba. Ne sajnálja az idejét és lapozzon végig a rengeteg karácsonyi terítő -, között,és válogasson közülük,ajándék,souvenir szeretteinek.

Karácsonyi terítő -, nagyon sok fajta kézimunka kapható a webáruházamba. Kézimunka újra divat lett. Papír csíkból készült ez a futó terítő , hópehelyszerű festett pöttyökkel.


De mégis jól néz ki. Viszont én elég magas vázát választanék, magasra nyúló ágakkal, hogy ne zavarjon az asztalnál ülve a beszélgetésben. Terítő : HM home Székpárnák, arany vödör, asztali futó , piros párnahuzatok: IKEA A leülős videókat Canon 700D-vel, a vlogokat DJI Osmo Pockettel vesszük fel.


Anyaga: pamut és poliészter keverék. Terítő , futó , alátét kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban.

Rendezze be otthonát Praktikusan! Ez a textil terítő garantáltan új fényt ad a karácsonyi étkezésnek, nagy beszélgetéseknek. Te is ragyogni fogsz, hiszen a dicséret téged illet a választásodért.


Fenyőfa díszítésű karácsonyi futó terítő. Hívj bátran, segítek! KARÁCSONYI KEVERTSZÁLAS TERÍTŐ 140X140CM és még 1termék közül választhat a kategóriában. A textil futó olyan, mintha gobelin mintával lenne hímezve. A karácsonyi mintákkal ünnepi hangulatot teremt.


Mindkét végén rojtok vannak. Ajándéknak is kitűnő, szép ünnepi kiegészítő. Méret: x 1cm. Pontos méretre, kör, ovális, négyzet és téglalap alakban is.


Normál vagy szatén szegéllyel is. Egész évben rendelhető! Gyors szállítás Budapest- és országszerte. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!

Az üzleti forgalomról szóló törvény értelmében az eladó köteles a vásárlónak számlát kiállítani. A forgalmat köteles regisztrálni az adóhatáságnal online, technikai probléma esetében legkésőbb óráig az eladást követően. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A téglalap formájú párna mérete 60xcm. A párna kétoldalas.


A konyha táján ügyeskedőknek: titkos receptünk szerint készült sütemény, lekvár, bef.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések