Vitali, 8:20 AM

2019. december 26., csütörtök

Szörpös üveg ár

Minőségi szörüös vagy üdítős üvegek széles választéka webáruházunkban. Kézműves termékek legideálisabb csomagolása. Precíz házhozszállítás, vagy telephelyi átvétel.


Gyümölcsből, zöldségekből készített rostos vagy szűrt ivólevek, szószok, nektárok befőzéséhez. Europen cost literes csatos üveg palack, pálinkás üveg.

Boros üveg vagy pálinkás üveg. Ideális italok tárolására vagy ajándékozás céljából. Az alap ár nem tartalmazza a zárócsatot, csak ha bejelöl hogy kérsz hozzá! Nem foglalkozunk göngyöleg eladással és átvétellel! Befőttes- (facett) üvegeink háztartási és élelmiszeripari használatra is egyaránt kiválóan megfelelnek.


Lekvár, méz, savanyúság, torma és egyéb finomságok tárolására, csomagolására használják. Palackáruház, pálinkás üveg. Vállaljuk az üveg vagy tükör félék kiszállítását és beépítését is.

A méretre vágás sok esetben azonnal megvárható. TO-lapkás, PP csavarzáras, koronazáras és csatos szájformával több színben és méretben kaphatók. Ivólevek, szörpök, paradicsomlé téli eltevéséhez.


Szörpös , Ivóleves. Félliteres üveg , két-, három- vagy hétdecis, boros, sörös, csatos és nem csatos. Számtalan sörös- és borosüveg van forgalomban Magyarországon, amivel nincs is baj addig, amíg nem próbáljuk visszaváltani. A rendszer követhetetlen, a forgalmazók önkéntes alapokon végzik a betétdíjas visszaváltást, az egyébként különösebb gond nélkül újra használható palackok. A fenti árak telephelyi árak, nem tartalmazzák azÁFA-t!


LA képek illusztrációk, többféle méret, illetve több darab szerepel rajtuk. Az ár egy darab megadott méretű termékre vonatkozik. A termék bruttó tömege körülbelül 5gr. Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.


A szörpös üvegeket szörp, üdítő és többféle ivólé eltevéséhez viszik. A paradicsomos üvegekben paradicsomlevet és egyéb zöldséglevet szoktak eltenni. Az üvegeket kis és nagy méretben is gyártják.

Külön tetőket később is kaphat üzletünkben! Síküvegek - Síküveg árlista, síküveg fajták, üveg árak: A Horák Üvegtechnika az alább felsorolt síküveg típusokból és fajtákból szolgálja ki megrendelőit. Bortároláshoz, szállításhoz kínálunk műanyag marmonkannát 5-literig, műanyaggal bevont könnyen szállítható üvegballonokat. Hőálló üveg ár , tűzálló üveg ár , kandalló üveg ár , Robax üveg , üvegkerámia!


Kandalló üveg , tűzálló üveg , üvegkerámia, Robax üveg 85. Lajosmizsei székhellyel és telephellyel működő vállalkozásunk évről évre fejlődik és mindig több terméket és jobb szolgáltatást kínál partnereinek és Önnek is. Kezdetekben csak kiskereskedelmi üzleteket szolgáltunk ki, hazai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések