Vitali, 8:20 AM

2019. december 30., hétfő

Térkő árlista

Nézze meg kiemelt akciós térkő ajánlatainkat. A leirt árak Nettó tájékoztató jellegű irányárak és nem tartalmazzák az anyag árakat és a ÁFÁ-t! Az ár kialakulása számos összetevőtől, körülménytől, terület méretétől, annak földrajzi helyétől, a talaj minőségétől, lerakandó burkolat fajtájától és egyéb más tényezőtől függ. Térkő árak, olcsón.


Ismerkedjen meg a legjobb térkő árakkal.

Az egy dolog, hogy az otthonát nem fogja tudni megunni – de mindezt elérhető, akciós áron! Segítségre van szüksége a választáshoz? Szakképzett és tapasztalt partnereinkkel rendelkezésére állunk egy ingyenes szaktanácsadás keretein belül. Leier Hungária Kft.


BARCELONA IDÔTÁLLÓ ÉS SZÉPA rusztikus hatású felületek mestere A BARCELONA termékcsalád tagjainak méretkülönbsége és bô színválasztéka számtalan variációt kínál, mely egyedülállóvá és összetéveszthetetlenné teszi más kövekkel. Melyiktől kap ötletet kertje burkolatára? Kérjen egy kedvező térkő árat!


Akár ingyenesen szállítjuk.

Olcsó viacolor árak, akciók. A legjobb viacolor akciókkal biztosítjuk, hogy ne tudjon betelni otthona látványával. Az olcsó viacoloroknak, térköveknek, szegélyköveknek, betonelemeknek, járdalapoknak és útszegélyeknek hála nem csak hogy új szintre viheti otthona kinézetét, de mindezt elérhető, pénztárcabarát módon teheti meg!


A Semmelrock termékvilág sokszínűsége nagy alkotói szabadságotbiztosít az ötletek megvalósításában. Legfontosabb jellemzők, alkalmazási területek, terhelhetőség, kötésminták. Itt mindent megtalál, amit termékeinkről tudni érdemes. Kedvezményes térkö ár egész évben! Barabás Somló Trió térkő megvásárolható akciós, 4. Gyárból történő szállítás esetén a térkő ára 4. A megadott Somló Trió térkő ár nem tartalmazza a raklapok díját, valamint az esetleges szállítási költséget.


A szállítási díjat az ár, e. Ft feletti rendelésnél sem foglalja magában. Erről, külön kell egyeztetnünk. Dunakeszi, Pallag utca 51.


Termékértékesítés: Gyártó térkő termékeit egységrakatokban értékesíti, raklapokra felhelyezve. Gyártó a raklapokat maximum soronként, raklapbontási díj felszámításával bontja meg.

A raklapokat kizárólag a vevő mennyiségi igényének megfelelően és maximum soronként megbontva lehet értékesíteni és vevő köteles. A térkő burkolatunk akkor marad szép, ha rendszeresen tisztán tartjuk. Hogy színe sokáig megmaradjon, érdemes hetente lesöpörni és havonta legalább egyszer lelocsolni. Ha ezt nem tesszük meg, a pórusokba beépül a por, és ez ronthat az esztétikai élményen. Ezek a termékek nagyon jól felhasználhatók egy igényes, esztétikus kert létrehozásához.


A kerttulajdonosok és jómagam is meg vagyunk elégedve a minőséggel és a cég hozzáállásával. A háromféle méret és forma játékosan különlges felületet eredményez a különböző. Frühwald térkő Caesar 5cm antikolt tér és falazókő (morva agyag) Extra akciós ár: 5. Fuego térkő Antico Mix. Kerítéselem táblás ipari kerítés.


Kerti szegélykő vörös. További információk. Ezentúl csak szerződött, viszonteladó partnereinket szolgáljuk ki.


A BAUHAUS több mint barkácsáruház Online vásárlás Gyorsan, kényelmesen, kedvező áron Országos szállítás BAUHAUS.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések