Vitali, 8:20 AM

2019. december 16., hétfő

Trinát radiátorzománc ár

A terméket a feldolgozás előtt alaposan keverjük fel. Amennyiben mégis hígításra van szükség ecsettel történő felhordáshoz max. A szerszámok tisztítására és az.


Használja a jelenlegi tartózkodási helyet. Az Ön tartózkodási helye nem meghatározható. Mi azonban terméket helyeztünk bevásárlókosarába. Kültéri alkalmazás esetén réteg.


TRINÁT RADIÁTORZOMÁNC 1FEHÉR. Tartós védelem Jól tapad Szórható is. Egészségre káros nehézfémeket nem tartalmaz. Kalorfix radiátorzománc esetében a második réteg felhordását három órán belül vagy. Alkalmazási terület: Alkalmas acél.


Sajnos volt rossz tapasztalatom más zománcfesték megvásárlásával, ezt a terméket viszont őszintén tudom ajánlani. Régen egy szaki, festő ajánlotta. Vásárlás: Zománcfesték árak, eladó Zománcfestékek. Akciós Zománcfesték ár ! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


A Termol radiátorzománc nemcsak ecseteléssel, hanem szórással is felvihető a felületre. Elsősorban radiátorok, bojlerek. TERMOL RADIÁTORZOMÁNC - webshop árajánlata. Az alapozott, szükség szerint megcsiszolt és portalanított.


Hasonlítsa össze az árakat! Az oxidmentesített (kézi, vagy kézi-gépi csiszolt, Sttisztasági fokozatú) zsírtalanított acél felületek korrózióvédő alapozó festésére használható. Hőálló radiátorfesték.


A festék kiválóan alkalmazható max. C-os hőigénybevételnek kitett felületekre, ahol rugalmas, jól tapadó, ütésálló, magasfényű bevonatra van szükség. Hozzáadva a kívánságlistához Eltávolítva a kívánságlistából 0. Lazúrok, favédőszerek, lakkok.


Válassz a termékek közül és keresd meg a hozzád legközelebbi festékboltot vagy válassz előbb festékboltot és nézd meg a választott bolt webáruházát. Radiátor zománcok – kolor. Bevonata az időjárás behatásainak tartósan.


Fedőfestékek, zománcok - kolor. Festéket a festékboltból! Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem tartalmazza.


Az adatok tájékoztató jellegűek. Beltéri falfesték, kültéri falfesték fa, fém és műanyag felületre is. Trinát szintetikus hígítóval hígítsuk. Nálunk mindent megtalál! Régebben festett felület esetén a régi laza festékréteg eltávolítása és zsírtalanítás után kenhető.


Ft Zoralux Korróziógátló alapozó. Tisztasági festés árak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések