Vitali, 8:20 AM

2019. szeptember 2., hétfő

Mdf bútorlap színek

A Woodfolio Trade Kft. Kastamonu bútorlap színeket itt nézheted meg. Színajánlás listánk itt érhető el.


A Pfleiderer laminált és ragasztott MDF lapok hatalmas előnye, hogy azonos színben és felületbenkapható bútorlap , vagy HPL dekorlemez is. A szín kiválasztásánál pedig nem kell kompromisszumot kötni a felület tekintetében sem, hiszen ezzel az alapanyaggal is különböző felületi struktúra választható rendelésre.

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy megrendeléskor a bútorlap élzáróval együtti kész (bruttó) méretét kell megadni! Kérjük, a megrendeléskor a felvett méreteket mindig egyeztessék. A szabást csak aláírt megrendelőlap és előleg befizetése mellett kezdjük meg! Dekorválaszték itt tölthető le: bútorlap , munkalap.


A Mirror Gloss nem változott. A bútorlap csak sík felülettel készíthető, mintát nem lehet belemarni. Többnyire a bútortestek előállítására használják (korpusz), de ajtóknak (front) is használható, ha valaki példáúl kiakarja váltani a jóval drágább vákuumfóliás MDF ajtó frontokat.

Zöld bútorlap színek. Lila bútorlap színek. Design mintás bútorlap színek. F6STTitánszürke Calabria Kő F6STArany Calabria Kő F5STCracked Metál F5STAntracit Metál F4STKonyak Bőr F3STFerro Rozsda F1STKék Giada Márvány F0STAntracit Mariana Márvány F0STFeh.


Ezenkívül kapható rétegelt lemez, OSB, MDF és pozdora is. A színek csak tájékoztató jellegűek, az nem minden esetben egyezik a termék. MDF fóliák már antikolt változatban is! Az ajtólapokhoz ajánlott bútorlapok.


A fényesség mércéje tekintetében érdemes körbejárni a piaci kínálatot, hiszen túl sok forgácslap gyártó nem “adja a fejét” fényes bútorlap gyártásra, hiszen ez kényes és külön technológiát igénylő feladat. A belföldi beszállítóktól a bútorlapokat, MDF lapokat, munkalapokat, színfurnérozott forgácslapokat saját kamionjainkkal szállítjuk raktárainkba, az élzárókat pedig a szerelvényboltba. Bútorlapok raktáron. Leave the search box empty to find all products, or enter a search term to find a specific product. RAL színek Fémfelületek bevonására alkalmas porfesték választék, listában a jelenlegi raktáron lévő színekből válogathat.


A listában nem szereplő, egyedi színek esetében is tudunk segíteni. Magas fényű fóliás MDF konyhabútor ajtók.

Eggyel drágább kivitel a mart fóliás MDF frontú konyha, ahol az ajtó már. Nagy előnye ennek a fronttípusnak a nagyon széles szín – és marásválasztéka. Mint például az egyszerű uni színek , a különböző fautánzatú fadekor. Az mdf lapok a legelterjedtebb ajtólapok a. A magasfényű bútorlapokat natúr 18mm-es MDF lapból gyártják. Egyik oldalon magasfényű PVC fóliával, a másik oldalon, fehér melaminnal laminálják.


Színek és gyártók szerinti szűrés, árakkal. Ezen esetben a magasfényű lapok bármilyen színben elérhetőek,RAL színskála alapján választhat a megrendelő. Tekintse meg bútorlap és konyhai munkalap színválasztékunkat!


Ezek a termékek m2-be elérhetőek, azaz, pontosan annyi akril front. Gyártó, Kó Megnevezés, Kép. A vastagság sem okoz problémát 8-60mm-ig bármilyen vastagságú anyagot tudunk élzárni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések