Vitali, 8:20 AM

2019. szeptember 13., péntek

Fenyő deszka ár

Légszáraz fenyő deszka. Erős, szép szálú és univerzális felhasználású fenyő deszka. Tekintse meg fatelepünkön a kínálatot és válasszon munkájához elegendő fenyő deszkát, amit oldalunkon, itt a kalkulátorral ki is számolhat!


Fenyő fűrészáru, épületfa, faanyag. A lucfenyő, mint általában a legtöbb tűlevelű fafajta, homogén fája miatt jól megmunkálható, ugyanakkor szilárd és szívós.

Szép megjelenése van a nyers és a megmunkált fának, szövetszerkezetük, rajzolatuk egyszerű. Faiparban széles körben használják: bútorok kedvelt alapanyagai, épületasztalosok gyakran használt elemei. Méretpontos, sorozatvágón készült, egyenes vágású, légszáraz luc fenyő deszka. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


ME minősítéssel rendelkező, építőipari lucfenyő fűrészárut kínál meglévő és leendő vásárlói részére. Egész évben kedvezményes áron kapható fenyő fűrészárú. Az árak bruttó árak, a áfát tartalmazzák!


Gyalulva és impregnálva is kapható.

Első osztályú, méretpontos építőfa, fenyőből - jó minőségű tetőanyag a Skandináv Fatelep kínálatában. Fő profilunk fenyő fűrészáru gyártása, értékesítése és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások. Közvetlenül a gyártótól minőségi fa fűrészáru rendelhető kedvező áron 67. Nem csak akciós termék érdekel Csak akciós termék érdekel. Vakolatok, habarcsok.


Falazóhabarcsok Alapvakolatok Simitóvakolatok, gl. Vörösfenyő fűrészáru a minőség szerelmeseinek. A vörösfenyő kíváló minőségű tulajdonságokkal rendelkező fenyőféle, magas gyantatartalma miatt rendkívűl hosszú az időtállósága szinte megegyezik a kemény fákkal, fajsúlya viszont könnyebb emiatt ideális tetőszerkezetek, autóbeállók, tárolók, kerti faházak alapanyagaként.


A vörösfenyőt az faiparban magáért a fa anyagáért becsülik, ugyanis vízálló és tartós. Csomómentes anyagára nagy kereslet van, főleg bútorokat, padlót, jachtokba és egyéb hajókba bel. Az ár Budakeszi átvétel esetén érvényes!


A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem tartalmazza.


Az adatok tájékoztató jellegűek.

Kültéri felhasználásra az akác mellett az egyetlen használható fafajta. Kerítés elemeknek Kerti bútorhoz Karám kerítéshez Épület szerkezeti elemekhez Támfalakhoz Hossz. Az általunk forgalmazott borovi fenyő fűrészáru minden esetben műszárított, asztalos minőségű, azaz egy magasab minőségi besorolású alapanyag. Ezáltal sokkal jobb megmunkálást és felületi minőséget tesz lehetővé, valamint a későbbiekben minimális a hosszanti repedések aránya, tehát esztétikai szempontból is kiváló minőségű termékek előállítására alkalmas.


Mennyiségi egység, Tárgyhavi ár (Ft), Éves igény összértéke (Ft). Deszka kapható jó minőségben, egyenes. Körbegyalult deszka Jelenleg Termékek. Megnevezés, Méret, Nettó ár , Bruttó ár.


Kérésére gyalult deszka rendelését rövid határidővel megoldjuk. Lucfenyő deszka 5x10x400cm, Lucfenyő deszka , Szlovák importból származó, építőipari I. Választható szolgáltatás. Impregnált lucfenyő deszka , Bochemit QB (Rovar,Gomba,Penész) faanyagvédelemmel ellátva, Zöld színnel! A vörösfenyő teraszburkoló egy nagyon jó ár -érték arányú termék, és a legtartósabb a tűlevelű fajták közűl. Medencékhez, teraszokn.


A Norland fatelep kizárólag jó minőségű fát kínál, hiszen érdeke, hogy ügyfelei megelégedjenek a választott és megvásárolt fa minőségével. A skandináv országokban nagy hagyománya van a fakitermelésnek, az időjárásnak és az óriási erdőknek köszönhetően az ott kitermelt faanyag kiváló minőségű.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések