Vitali, 8:20 AM

2019. szeptember 10., kedd

Kalodás tüzifa akció

Huge Range Of Fluorescent Tubes. UK Next Day Delivery! Hálós kalodás tüzifa. Telephelyünk Érden található, ahonnan könnyedén kiszolgálhatjuk kedves megrendelőinket Budapest, Pest, Fejér és Komáron-Esztergom megye egész területén.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

A kényelmesebb vásárlók ma már több erdőgazdálkodónál hozzájuthatnak az ún. Méteres és kalodás tűzifa Nébih szállítójeggyel, számlával, EKÁER azonosítóval, kamiontételben,. Teljesen SZÁRAZ nyár TŰZIFA AKCIÓ Soltvadkerten!


Kiváló minőségű tűzifa akció. Kalodás és ömlesztett konyhakész tüzifa. Az eladó kalodás bükk tűzifát hirdetett 12. Egy kalodában 5-inkább mázsa fa van és a km-es.


Vásároljon még most olcsóbban tüzifát!

Olcsó Akác tűzifa, most házhozz szállítva! Tűzifa Akció Termelőtől! Kiszállítás üzemanyagáron! Cser, tölgy, akác, hasított 1x1x1. A kalodás tűzifa egyre felkapottabb hazánkban.


Sokkal egyszerűbb, praktikusabb, hiszen ennek a segítségével megspórolhatja a fa felhasználáshoz szükséges lépéseket, mint például a hasogatást és a fa. AKÁC TŰZIFA KALODA TÖLGY TŰZIFA KALODA BÜKK TŰZIFA KALODA. AKÁC, BÜKK,TÖLGY, KALODÁS TŰZIFA Db kaloda vásárlása esetén! Emlékeztetőül az erdei köbméter átszámítása szokásosan normál köbméterrel történik.


EZT A TÜZIFA AJÁNLATOT NE HAGYJA KI! Amiért minket érdemes választania, és amiért ilyen kedvezően tudjuk ezt Önnek biztosítani: A tüzifa ömlesztve van, ezért nincs csomagolási és raklapköltség sem, ami a tűzifa árát terhelné, mint a bálás, kalodás tűzifáknál! Ft Hasított vékony: 26. Szolgáltatásunk az alábbi megyében érhető el jelenleg: Nógrá Heves és Pest megye, valamint Budapest összes kerületébe vállalunk tűzifa házhozszállítást.


Hívhat minket a hét minden napján hétvégén is szállítunk! Isaszeg és környékére építoanyag értékesítés, kiszállítás. A hagyományos tüzép széles árukínálatával és a modern építkezés minden kellékével állunk rendelkezésükre.


Tüzifa kamiontételben rendelhető.

Ingyenes házhozszállítás! Ft km-es körzeten belül ingyenes házhoszállítás! A tűzifa hagyományos tüzelőanyag. Viszont mostanában sajnos elég drága a tüzifa ára. Zso-Fa tűzifatelep oldalán.


Cégünk Érd és vonzáskörzetének egyik meghatározó fakereskedelmi vállalkozása. Széles termékválasztékkal, szolgáltatásokkal, szakképzett személyzettel állunk kedves vásárlóink rendelkezésére. A tüzifát kályhakész állapotban, hasítva, igény szerinti méretre vágva, azaz teljes mértékben használatra kész állapotban, szállítjuk. Segítségért, vagy tanácsért keressen minket bizalommal. Jó minőségű tüzifa , sajnos kissé nedves volt a vásárláskor, de kiszárítva jó.


A méret is ideális a kandallóba, nem aprófát kaptam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések