Vitali, 8:20 AM

2019. augusztus 28., szerda

Szintkülönbséges burkolatváltó

Burkolatváltó profil. Azonos szintmagasságú burkolatvált ó Szintkülönbséges burkolatváltó. Csempe és reviziós ajtó. Fém dilatációs profil Műanyag dilatációs profil.


A burkolatváltó sín esztétikus megoldást biztosít a tágulási hézag eltakarására.

A sín két részből áll. Az alsó részét le kell rögzíteni az aljzathoz, majd a parkettát, az alsó részen található csíkig be kell engedni, így megmarad az 1cm tágulási hézag, majd a burkolás befejeztével rápattintjuk a felső részt. Minden fajta parkettához alkalmazható.


Keresd meg szintkülönbséges burkolatváltók között azt, ami a te esetedben jelentkező eltérést át tudod hidalni. Hajlítható fém élvédők Ív. Alkalmazása nemcsak más burkolat találkozásánál szükséges, hanem erkélyajtó, teraszajtó illetve küszöb előtti lezárás is megoldható velük.


Nagy felületeknél bizonyos méret után. Az alumíniumból készült eloxált (arany, ezüst, homok, bronz) burkolatváltó profilokkal könnyen meg lehet teremteni az esztétikus átmenetet különböző burkolatok vagy szintkülönbségek között.

Látványra is és stílusilag is meghatározható képet ad a helyiségnek. Lapos burkolatváltók. Segít eltakarni a dilatációs hézagot.


Vagy a nappalid szõnyeggel borított, az elõszobádban pedig parketta van? Színek ezüst, arany, bronz, pezsgő. Széles és lapos burkolatváltó profil, a síkban azonos magasságú burkolatok küszöb nélküli összeillesztéséhez. A padló végszéleit, esetleges nem tökéletes befejezését diszkréten elfedi, és kiegyenlíti azokat. Még nem döntötte el, mivel burkolja le kedvenc lakterét?


Bizonytalan a választásban? Akkor most jó helyen jár, mert nálunk biztosan megtalálja a megfelelő parketta, laminált padló, parafa, padlószőnyeg vagy akár PVC padlóburkoló anyagokat, amelyekhez hasznos tanácsokkal is szolgálunk. Kizárólag csak ezüst színben kapható.


Rögzítéséhez ragasztó szükséges. A terméket csak rendelésre hozzuk. Az ár tájékoztató jellegű. Csak rendelésre hozzuk be!


Széles választékban található üzletünkben parketta kiegészítők, burkolatváltó sín. Ha sima az aljzat de a szomszédos helyiség padlószintje magasabb és csak ezt kell kiegyenlíteni, akkor elég ha simán leteszed az OSB-t a széleken ráhagyva a hőtágulás miatt.

Az eltérő anyagú padlóburkolatok közé, valamint a kötelezően dilatált burkolatok közé (kerámia, parketta) burkolatváltó , vagy dilatációs sínt építünk be. A munkát ingyenesen végezzük, az anyagot a megrendelő választja ki és vásárolja meg. Melegburkolatok: 2. Laminált lap burkolatok kerülnek elhelyezésre. Azt hiszik , hogy ez csúnya vagy veszélyes lesz.


Az a legjobb persze ha nincs differencia, de ez sokszor nem kivitelezhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések