Vitali, 8:20 AM

2019. augusztus 13., kedd

Semmelrock citytop őszilomb

Vastagság és cm. A kvarcösszetétel és a megnyugtató, kellemes színek révén különleges látvány megvalósítására is alkalmas a kertben. A színek és formák variánsai izgalmas felületi kialakításokat tesznek lehetővé. Gyalogos forgalomra tervezi burkolatát?


Tetszik Önnek is a karamell?

Melyik színre gondol burkolata kiválasztásakor? Vagy a többi szín jobban tetszik? Hány m 2-re van szüksége a burkolathoz?


A kombisablonnal történő gyártás előnye az, hogy a többféle méretű kő azonos gyártási ütemben készül, így az egyes méretek közötti szín és. Fuvardíj az ország egész területén, címre szállítással, daruzással 34. Tisztelt Vásárlóink!


A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:óráig tartanak nyitva. Citytop Smart cm.

Kvarchomokkal kevert felület. A barna, vörös és a sárga színek kellemes keverékével készül a térkő őszilomb színvilága. Ploty okolo Vašeho domova vytvoří pocit bezpečí a soukromí.


Od nekonvenčních vzorů, až po tradiční. V kombinaci s dlažbou a dlaždicemi nabízejí prostor pro kreativní řešení. Ztracené bednění je tou správnou volbou pro jednoduchou a rychlou výstavbu. A képen látható vörös-barnát választja?


Milyen színű sétányon szeretne sétálni a kertjében? Semmelrock Czechia. Extra akciós ár: 4. A raklapokat telepeinken kérésre megbontjuk, ez esetben 1. Egy raklapon 1mtérkő található. A kert és a ház körüli utak, autóbeállók, parkolók és belső utak burkolására kiváló megoldás. Kopóréteges felület, egyszerűen rakható, nagy variálhatóságú, egymáshoz.


Egy sorban mtérkő van. Keresgélj az őszi akciós kiadványban, és rendelj ONLINE olcsóbban. Határozott kőélek, mint a fűrészelt természetes köveknél.

Nemes és nagyvonalú. Minőségi térkövek használatával olyan térburkolatot alakíthatunk ki, amelyek a jövőben is megfelelnek az elvárásoknak. Elbűvölő és diszkrét! Az egyszerűtől a különleges, árnyalt kövekig!


Harmonikus ötvözete a nagy méret és a kombi forma el? Legfontosabb jellemz? Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk.


A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Ebben a kategóriában összesen termék található. Ft,-Termék adatlap.


SEMMELROCK CITYTOP SMART - térkő (20x13x5cm, őszilomb ) Leírás: A térkövet kerti és ház körüli utak, garázsbejárók, parkolók burkolására javasoljuk. Kopásállósága és fagyállósága a termékszabvány legszigorúbb követelményeinek is megfelel. A termék kombinálható kerti lapokkal, Rivago kerítéssel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések