Vitali, 8:20 AM

2019. augusztus 7., szerda

Tűzálló tégla

A megfelelő alapanyagok kombinálásával minden alkalmazási területen optimális tartósság érhető el. A tömör tűzálló téglákat általában szárazon préseljük, vagy extruderrel előpréseljük, kis széria esetén döngöléssel vagy öntéssel állítjuk elő. N2-samott tégla.


Profix ragasztó anyag. Takarólap 400x200x20.

Hagyományos tégla alkalmas arra, hogy építsenek távol minden struktúrától és szerkezettől. Bárki, aki valaha épített egy tűzhelyet vagy kandallót, tudja, hogy a tűzálló legjobb a chamotte tégla. Minden kandalló, cserépkályha, kemence, grillező, kályha építésénél szükséges a samott tégla. Cégünk fő profilja: Ipari kemencék, kazánok, hulladékégető művek illetve egyéb hő technikai berendezések építése, átépítése, javítása és karbantartása, valamint az ezekhez tartozó acélszerkezetek, tűzállófalazatok gyártása, szerelése, helyszíni telepítése. Saját megfejtés ajánlása: Ha szeretné hogy egy általad ismert megfejtés, amit az oldal még nem tartalmaz, bekerüljön az adatbázisba, írd be a megfejtést és a meghatározást az alábbi mezőkbe, és nyomd meg a Beküldés gombot!


Az alumíniumoxid-tartalmat elsősorban a legtisztább szintetikus korundtípusok, például a nemeskorund és a tabulár timföld használatával érjük el. Hőtároló képességét a pórusokba zárt levegő garantálja.

Tiszta ásványi anyagokból készül,így nincs káros hatása a környezetre, valamint teljesen tűzálló és a téglafalhoz képest lényegesen jobb hangszigetelő. Kémény-, kemence- és kazánépítési célokra használják. A szabványos téglaméreteken kívül különleges idomú samott-téglákat is gyár­tanak.


Bruttó árak, tartalmazzák az ÁFÁt, továbbá kis mennyiségek vásárlása esetére vonatkoznak. Nagyobb tétel esetén, illetve szerződéses Megrendelőinknek jelentős kedvezményeket tudunk biztosítani! Nálunk mindent megtalál egy helyen, ami a kandalló építéshez szükséges!


Tűzálló ragasztóinkat megbízható gyártótól szerezzük be, ezzel garantáljuk a minőséget! A tűzálló falazat helytől függően változó minőségű és kivitelű: a medence többrétegű, hézag nélkül rakott tűzálló téglákból (alul samott, felül magnezit) épül, az oldalfal gyakran döngölt magnezit vagy dolomit, esetleg formablokk. A legjobban igénybe vett sávban krómmagnezit téglákat használnak. Samott termékek - samott tégla és samott lap Az E-Kandalló a Rath Hungária tűzálló samott termékeit (samott tégla és samott lap) forgalmazza, hiszen ezen cég több évtizede foglalkozik tűzálló elemek gyártásával, mely garanciát jelent a minőségre.


Samott téglák, tűzálló szigetelések és habarcsok, valamint. Szilícium-dioxid tégla. A szilícium-dioxid tűzálló tégla A szilícium-dioxid tégla egyfajta saválló anyag, amelyet főként tridimitből, kristobalitból és kis mennyiségű maradék kvarcból, valamint üvegfázisból készítenek. A nyersanyag természetes szilícium-dioxid-homok, amelynek SiO2-tartalma több mint. Ez egy olyan gyorskötő, rideg, tűzálló habarcs, amely ellenáll a lángnak, a magas hőmérsékletnek és a füstgázoknak.


Jelen pillanatban Magyarországon kapható legjobb minőségben.

Bradford Tűzálló Tégla Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság. Bár sokan tűzálló gipszkartonnak nevezik, de ez a megfogalmazás helytelen. A tűzgátlás: meggátolja a tűz terjedését egy alkalommal. A tégla az építőipar egyik legfontosabb anyaga több száz éve.


Ezért a tégla sűrűsége kulcsfontosságú szerepet játszik, mivel megtudta, hogy melyik értéket lehet megérteni a hővezetőképesség és a térfogat súlya, valamint a minta súlya az egységnyi térfogatnak megfelelően. A tűzálló anyagokat általában két típusra osztják, azaz nem alakú tűzálló és az alakú tűzálló anyagokra. Könnyű tűzálló tégla típusai.


A nem formázott tűzálló anyagot is nevezték. Ez egyfajta vegyes por alakú szemcsés anyag, amely különféle aggregátumokból vagy aggregátumokból és egy vagy több kötőanyagból áll. Tűzálló betonok és döngölőmasszák Különféle tűzálló anyagok őrleményéből, tűzálló cementkötéssel, vagy vegyi kötéssel készített anyagok, melyekből tetszőleges kialakítású tűzálló falazatot készíthetünk. LC) és ultraalacsony (ULC) cementtartalmú tűzálló.


A Korrath K téglák szélsőséges igénybevételre kifejlesztett magas timföldtartalmú tűzálló idomok. Több mint 20ezer termék raktárról azonnal. Kedvező árak, országos kiszállítása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések