Vitali, 8:20 AM

2019. augusztus 19., hétfő

Műanyag burkoló panel

A falak és mennyezetek felújítása fáradságos munka és pár évente meg kell ismételni. Eddig legalább is így volt. Most azonban itt egy új, gyors és tartós megoldás: a Marley által kifejlesztett műanyag fal- és mennyezetburkoló panelrendszer. This feature is not available right now.


Please try again later.

A falburkoló panel és tábla kínálat zömét olyan termékek teszik ki, amelyek a fa természetes mintázatának köszönhetik a népszerűségüket. Találkozhatunk valódi fából és műfából készült változatokkal is, igényeink szerint választhatunk közülük. A kortalan, modern külsejüknek. A fúgázott hatásnak köszönhetően a 1mm szélességű UNIDECOR panel fa lambéria hatását kelti ugyanakkor a műanyag összes előnyös tulajdonságával.


A csempemintás falburkoló táblákhoz kapható műanyag soroló léc (belső sarok, külső sarok, összekötő és lezáró). Ezek alkalmazásával még könnyebb a fúgázás. Kő, fa falburkolat kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban.


Teremtsen egyedi enteriőrt, válasszon Praktikusan!

Műanyag lambériák széles szín és textúra választéka. Mivel ez a különleges és praktikus lambéria anyag látványos, szép 1-os csempe hatást eredményez, valamint a burkolat illesztései vízmentes zárást biztosítanak, ezért ajánlott a használata konyhák, fürdőszobák, zuhanyozók falának burkolásához. A keskeny UNIDECOR panelek strukturált fal- és mennyezet felületek kialakítására alkalmasak.


Fedezd fel a konyhai falra szerelhető, méretre szabható fali panel kínálatunkat! Anyagok és színek széles választékában fekete és átlátszó üveg, réz, rozsdamentes acél és még sok más anyagú fali panelt találsz, amelyekkel újabb hangsúlyt adhatsz konyhád stílusának. Termékeink igény szerint méretre vághatók.


A műanyag faburkoló számos előnnyel rendelkezik, könnyen és gyorsan összeszerelhető, így akár saját magunk is, szerelő segítsége nélkül felhelyezhetjük az előkészített falainkra. A fából készült faburkolókkal ellentétben könnyedén és egyszerűen tisztítható, ennek köszönhetően hosszú éveken keresztül megőrzi igényes megjelenését. A fehér színű UNIDECOR panel UV álló, ezért homlokzatok burkolására is alkalmas.


Hiánypótló termék, olyan fa- és könnyűszerkezetű épületek vizes helységeinek burkolásában is, ahol a szerkezet, -akár hőmérsékletváltozásból adódó mozgása miatt csempe nem alkalmazható. Csempe mintás vízálló falburkoló panelek kategóriában lévő termékek - Minőségi termékek a gyors és igényes felújításokhoz, átalakításokhoz, dekorációhoz! WPC termékeink (wood-plastic composite) azaz fa- műanyag kompozit anyagok farostból (bambusz,faliszt), hőre táguló, újrahasznosított műanyagból és egyéb adalékanyagokból áll össze, melyet nagy hőmérsékleten és nyomás alatt préselnek. Plexi, plexi lemez ár műanyag lemez ár plexi lap vásárlás közvetlenül a gyártótól.


A hazai műanyag -feldolgozó ipar kül­földi tapasztalatok alapján teremtette meg az ipari hátteret, és a már több mint két évtizedes tapasztalat birtokában egyre nagyobb mennyiségben készíte­nek műanyag homlokzatburkolati anya­gokat. A PVC burkolólemezek lehetnek: sávos, egyrétegű burkolólécek, zárt kamrás műanyag. A műanyag falburkolat mind vízszintesen, mind függőlegesen felszerelhető, ezért alig keletkezik vágási hulladék.


A PVC lambériához szerelési útmutatót mellékel a legtöbb gyártó.

Egyenetlen felületeken (a panelhossztól függően) kb. Az Önnek kínált 3D PVC falpanelek, amelyek könnyű PVC anyagból készültek, vastagsága mm, és alkalmas minden fal, belső tér burkolására. A 3D hatásnak köszönhetően tökéletesen utánozzák az általuk megjelenített anyagokat. A Green Deck wpc teraszburkolat, bambusz és műanyag kompozit anyag keverékei, bambusz és műanyag örleménye. A gyártás során újra hasznosított anyagokat használnak fel, ezért környezetbarát.


Panel lakásba nem szabad légkamrás műanyag ablaknál jobb szerkezeteket beszerelni! Még ha szigetelt lakásokról beszélünk, abban az esetben sem! Egy nagyon jó képességű kamrás ablakot érdemes választani, a sok ötkamrás ablak kínálatból. Minőségi első osztályú asztalosmunka, nem barkács áruházi lamellás panel , ami minden utcában éktelenkedik!


Az anyaga hihetetlenül szép thermowood göcsmentes kőris fa, ami biztosítja a tartósságot az ellenálló képességet, és azt a nemes minőséget, ami megilleti Önt. A rombusz térelválasztó az olcsóbbik típus.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések