Vitali, 8:20 AM

2019. augusztus 9., péntek

Épületfa eladó

Cégeknek ajándék egyedi weboldal a hirdetéseikhez. Apróhirdetési weboldal. Ingyenes hirdetés feladás. Az Alba-Fa Fatelep több mint húsz éve áll első sorban építőfa, fenyő- fűrészáru, épületfa kereskedés szolgáltatással Székesfehérvár és a környező települések vásárlóinak szolgálatára. Jó állapotú bontott vasúti talpfa eladó.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

Az azonnali válasz, a nemzetközileg bevált és bizonyított nagy fagyállóságú SHAN TONG Császárfa hibri amiből cégünk eddig sok tízezer tövet értékesített vevőink nagy megelégedettségére. Keress itt, vagy add fel ingyen apróhirdetésed! Tudjuk mennyire nehéz az építkezésekhez vagy felújításokhoz minden anyagot összeszedni. Ezért cégünk arra specializálódott, hogy a teljes tetőszerkezeti, valamint építkezési faanyagot egy helyen be tudja.


A képek a korábbi db elkészült és értékesített épületben készültek. Több tucat friss, ellenőrzött eladó Faanyag hirdetés: Teraszdeszka szürke, bordás, töm. Az árak bruttó árak, a áfát tartalmazzák! Többféle olcsó, használt épület eladó Budapest és környékén.


Mennyi az épület ára használtan?

Elado szárazfa fenyö bontott épületfa kazánba kájhába. Elado bontott fenyö tüzifának épületfának ár megegyezés alapján , lecirkuláltfa. Az ÉTTEREM meleg konyha engedéllyel rendelkezik , HACCP rendszer alakítva.


Tótkomlós külterületen, város szélén működő telep, kőútról megközelíthető, hektár területen körbekerítve, épület kb. Free Shipping Available. Money Back Guarantee!


Looking For Great Deals? Eladó állattartótelep db – használt! Ugyanitt kapható fenyő , akác , valamint éger épületfa fűrészáru.


Az ár választéki megállapodás alapján ! Méret jegyzék: db 15cmx25cmx10. Felújításra szoruló családi ház eladó sok építési anyaggal ( épületfa , Bramac cserép, belső ajtók , járólap, csempe , üvegtégla stb) Nagy alapterületen , tele gyümölcsfákkal ,szőlővel ,gazdasági épületekkel. Ha felkeltette érdeklődését kérem írjon és fényképet küldök az ingatlanról.


Epitkezeshez elso kezbol fenyo fureszaru, deszka, gerenda, csereplec kulombozo meretekben rendelheto. Miért éppen fakerítés ? Azért, mert a faanyagok időtállók és jól megmunkálhatók. Fő profilunk fenyő fűrészáru gyártása, értékesítése és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások.


Közvetlenül a gyártótól minőségi fa fűrészáru rendelhető kedvező áron 67. A nyílászárók faanyaga is saját termelésű épületfa , ami az ültetéstől számítva 4-év múlva már ki is száradt, megmunkálható.

A saját termelésű kiváló minőségű épületfa miatt, a tetőfedés is lehet fából, a fazsindely is tartós megoldás, még a középkori lehetőségekkel is. Ma viszont mesébe illő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések