Vitali, 8:20 AM

2019. augusztus 29., csütörtök

Kétpólusú feszültségvizsgáló

A készülék db visszajelző LED-el rendelkezik, amelyek mutatják az adott értékeket. A termék előnye, hogy rendkívül egyszerű a használata. Az összekötőkábel hossza: m. TESTBOY Mérőműszerek - vizsgálati eszközök.


Kétpólusú feszültségvizsgáló FI-teszttel. A feszültségvizsgáló LED-es visszajelzője megkönnyíti a készülék használatát. Ezt a feszültségvizsgálót kezelőbarát kialakítás jellemzi, és masszív házzal rendelkezik, amely hosszú használatot garantál.


Emellett az elektronika fáziskeresést is lehetővé tesz a védővezeték elkülönítésére. KÉTPÓLUSÚ FESZÜLTSÉGVIZSGÁLÓ , ROBUSZTUS HÁZBAN, – 4VOLT EGYEN- ÉS VÁLTÓFESZÜLTSÉG MÉRÉSÉRE. A visszajelző dióda világít, ha a vizsgált feszültség megközelíti, vagy túllépi a dióda mellett feltüntetett értéket.


Feszültségvizsgáló DUSPOL, analógFeszültség max. Innovatív kétpólusú feszültségvizsgáló. Meggyőző széles tartomány és praktikus egykezes használat.


Rendeltetés: A kétpólusú feszültségvizsgáló kijelzi az egyen- és váltakozófeszültséget és 6V között. A mért feszültség negatív polaritása is látható. Tesztek és vélemények.


Kattints és találd meg a legjobb árat az ÁrGép-en! Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az arumania. Hasonlítsa össze az árakat! Ein feszültségvizsgáló finom érzékelőkkel jelzi, hogy a feszültség vagy áram egy-egy sorban van-e.


Ebből a célból kis LED-es lámpákat használnak, amelyeket a meglévő feszültség jelez. Tehát nem kell az egyszerű elemeket. Amellett, hogy elektromos hálózatok egyfázisú feszültségmérésre és terheléses vizsgálatára is alkalmas, a testo 750-kétpólusú feszültségvizsgáló megbízhatóan használható folytonosság vizsgálatra és mágneses tér detektálására is. RC trigger funkcióval is rendelkezik, így Fi relék tesztelésére is alkalmas.


Kínálatában valamennyi, az iparban jelentősnek számító gyártó termékei megtalálhatók. A robusztus kialakításnak köszönhetően még intenzíven használat mellett is tartós és megbízható segítség a testo 750-kétpólusú feszültségmérő. A testo 750-kétpólusú feszültségmérővel megbízhatóan határozható meg a feszültség az elektromos áramkörökben és hálózatokban. Az eszköz megfelel a legújabb.


Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Felhasználóbarát és hosszú élettartamú kétpólusú feszültségvizsgáló megbízhatóan jelzi az AC és DC feszültség tartományt 6-4V-ig. Kiszállításunk zavartalan a koronavírus-helyzetben is. Aktuális összefoglalónkat és tanácsainkat itt találja. Otthoni munkához és otthon töltött szabadidőhöz ajánljuk!


Számítástechnika és Irodatechnika.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések