Vitali, 8:20 AM

2019. augusztus 8., csütörtök

Szörpös üveg

Huge Savings on Fluorescent Tubes. These Fluorescent Tubes incorporate the conventional. Limited Time Offer. Free Shipping Available. Money Back Guarantee!


Minőségi szörüös vagy üdítős üvegek széles választéka webáruházunkban.

Kézműves termékek legideálisabb csomagolása. Precíz házhozszállítás, vagy telephelyi átvétel. Befőttes üveget és szörpös , paradicsomos üveget csak nálunk vásároljon! Antigua quadra literes üveg palack, pálinkás üveg Boros üveg vagy pálinkás üveg. Ideális italok tárolására vagy ajándékozás céljából.


Az alap ár nem tartalmazza a záródugót, csak ha bejelöl hogy kérsz hozzá! TO-lapkás, PP csavarzáras, koronazáras és csatos szájformával több színben és méretben kaphatók. Lajosmizsei székhellyel és telephellyel működő vállalkozásunk évről évre fejlődik és mindig több terméket és jobb szolgáltatást kínál partnereinek és Önnek is.


Kezdetekben csak kiskereskedelmi üzleteket szolgáltunk ki, hazai.

Befőttes- (facett) üvegeink háztartási és élelmiszeripari használatra is egyaránt kiválóan megfelelnek. Lekvár, méz, savanyúság, torma és egyéb finomságok tárolására, csomagolására használják. Palackáruház, pálinkás üveg. Csomagolóüvegek nagykereskedelmi forgalmazása export-import. Paradicsomos 7ml üveg , szörpös üveg.


Looking For Unusual Veg Seeds? Gyümölcsből, zöldségekből készített rostos vagy szűrt ivólevek, szószok, nektárok befőzéséhez. Csomagküldés esetén az előreutaláshoz szükséges bankszámlaszámot nyitvatartási időben a rendelési napon, nem nyitvatartási időben a következő munkanapon küldjük el a rendelésben megadott e-mail címre. Ahogy Önnek praktikusabb! Szörpös - befőttes üveg tetővel liter - Quattro Stagioni.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A pálinkafőzés szabadsága mellett megérkezett a minőségi otthoni palackozás lehetősége is! Ezzel együtt szeretnénk megfelelni annak az egyre erősödő igénynek is, hogy a népszerű házi készítésű szörpök is megkapják a nekik járó szép csomagolást.


Fél literes csatos üveg , ideális szörpök, tej, gyümölcslevek, és egyéb italok tárolásához, valamint csomagolásmentes vásárláshoz. Tökéletes kiegészítője egy jó kis műanyag- és hulladékmentes pikniknek, de otthoni tároláshoz, vagy vizespalacknak is használhatod az erős, légmentesen záródó üvegnek köszönhetően. A teremben lehetőség van a teljes árukészletünk megtekintésére, illetve a nagy szaktudású munkatársaink szívesen állnak az Ön rendelkezésére. Nem foglalkozunk göngyöleg eladással és átvétellel!


Riesige Auswahl an Einkochgläsern für Ihre Marmeladen, Konfitüren, Pestos etc.

Spezialisten für Flaschen und Einmachgläser. Sie brauchen ein Glas für Ihren Honig? Wollen Gurkerl einlegen oder sonstiges Sauergemüse? Wir haben Gläser für jeden Zweck. Auch im Onlineshop verfügbar.


Csatos üveg tároló LINA 150ml vegyes színek A hermetikusan záró 1ml-es LINA üvegtároló vitathatatlan előnye, hogy gyakorlatilag bármilyen élelmiszerhez, legyen az fűszer, tészta vagy cukor, használható. Ivólevek, szörpök, paradicsomlé téli eltevéséhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések