Vitali, 8:20 AM

2019. augusztus 14., szerda

Térkő mintakert

Térkő , terasz, kerítéselem nagy választékban. Dunakeszi, Pallag utca 51. Térkő mintakert Lehetőséget biztosítunk Önnek térkő mintakertünkben, hogy kiválassza a megfelelő térburkolatát. Weissenböck térkövek nagy választékban.


Megrendelő iroda és bemutató kert.

Szállításokat és rendeléseket home office szolgáltatás keretein belül intézzük! A Semmelrock termékvilág sokszínűsége nagy alkotói szabadságotbiztosít az ötletek megvalósításában. Semmelrock térkő , Kavics Beton térkő , Barabás Téglakő , Beton Epag térburkolatok találhatóak kínálatunkban. A mintakert filozófiája: minden termékből mutassuk meg az érdeklődőknek azt, hogy milyen.


Azt, hogy melyik térkő , lap, vagy kerítés, lépcsőelem felel meg az Ön személyes. Mintakertjeinkben sétálgathat, kipróbálhatja és élvezheti a formatervezés világát. A BIRÓ Térkő Kereskedelmi Zrt bemutatja, milyen térkövekkel és kiegészítőkkel lehet megvalósítani mindazokat az elképzeléseket, amivel egyedivé és lakhatóvá varázsolható a lakókörnyezet.


Gyárunk mellett szabadon látogatható mintakert található.

Nyitvatartás munkanapokon. Appia antica Kombi (antikolt) térkő. Bradstone Cobble Kombi térkő. Castello antico Kombi térkő. Suprema Kombi térkő. Fuego antico térkő. Naturo Kombi térkő. Pastella Kombi térkő.


Mintakert Ennek azaz oka, hogy a térkőgyárak évről évre megújuló, az aktuális trendeknek megfelelő termékpalettája alapján állandóan újítani fogjuk a kínálatot. See photos from visitors to Térkő Mintakert. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Nézze meg kiemelt akciós térkő ajánlatainkat. A Friedl Steinwerke GmbH honlapján is szeretné Önnek a legjobb szolgáltatást nyújtani.


Weboldalunkon ezért cookie-kat használunk. Felhasználói véleményekkel, elérhetőséggel, térképpel és útvonaltervezővel. A beltéri mintakert nyitva tartási időben látogatható, a kültéri mintakert egész évben, hétvégeken is nyitva van.


Munkatársaink nyitva tartási időben átfogó tanácsadással segítik ügyfeleinket.

Márciustól októberig: hétfőtől-péntekig 7. Fedezze fel Ön is a sokszínű világot, amit a Friedl burkolatok kínálnak álmai kertjéhez: terek, utak, lépcsők, falak, kerítések, rézsűk, stb. Ingyenes tervezői szolgáltatásunk keretén belül megrajzoljuk az Ön elképzeléseit. Budapest, Üllői út 554.


Leier Hungária Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések