Vitali, 8:20 AM

2019. augusztus 16., péntek

Szellemsebészet

A szellemsebészet azt a nálunk is, külföldön is előforduló jelenséget jelöli, hogy a beteg beleegyezik abba, hogy a műtétjét egy bizonyos sebész végezze el, de az altatás után a beavatkozást mégis egy másik orvos hajtja végre. Ez etikailag elfogadhatatlan, s kizárására szolgálna ennek jogi megfogalmazása is. Szellemsebészet : Fényből és gondolatból állunk.


Azért hisszük magunkat anyagnak, mert az érzékszerveink így érzékelik. Minden, ami bennünk van fényből és gondolatból van összepréselve. Erre alapul a szellemsebészet.

Nagyon fontos hozzá a betegnek a hite. A nyugati orvoslás azonban a szemtanúk beszámolói ellenére is élesen elveti a szellemsebészet lehetőségét is. Jobb esetben bűvészmutatványnak, rosszabb esetben veszélyes sarlatánságnak tartják, amely emberek életét teszi kockára, ezért büntetni kellene. A kérdésre pedig, hogy de akkor miért gyógyulnak meg betegek ezrei.


Ennél a technikánál a legfontosabb a HIT ! Egy különleges, sok port kavaró spirituális módszer a szellemgyógyászat. A gyógyítás meditációs állapotban történik. A vízió feladata az egész emberiséget a jelenlegi elkülönültség állapotából az Egység állapotába segíteni.


A szellemsebészet egy gyógyító rendszer.

Egy égi gyógyító rendszer, ami teremtésen, áldáson, kegyelmen, fénylényeken, égi dimenziók törvényein, a szereteten, az együtt érzésen és az isten törvényén, létén alapszik. Arigo híre futótűzként terjedt, s az emberek messzi tájakról érkeztek, hogy részesei lehessenek a brazil médium beavatkozásainak. Akkorra ugyanis kiderült: az egyszerű, brazil férfi transzban operál.


A lényeg az a pszichotronika és szellemsebészet szerint, hogy rezgésből, gondolatokból és fényből vagyunk összerakva. Ha ezt be tudják sűríteni megfelelő kódokkal, akkor. Mi az a szellemsebészet ? Központunk fő szándéka Sri AmmaBhagaván víziójában való aktív részvétel. Mély meditációban kiléptetik a páciens szellemét a testéből, és az égiek vagy az univerzum erejét kérve, a gyógyító a saját szelleme segítségével kicseréli a páciens hibás szervét. Segitek,hogy vissza nyerje1os egészségét.


Időpont egyeztetésért hívjon bizalommal. A sci-fi filmbe illő gyógymód: mutatjuk, mi a szellemsebészet. Marcsi több mint egy évtizeden keresztül szenvedett fejfájástól. Orvostól orvosig járt, de diagnózist egyikük sem tudott felállítani. Kísérletezni kezdtek rajta, egyik gyógyszert írták fel neki a másik után, de semelyik sem enyhítette a fejfájását.


A pszichotronika- szellemsebészet (szellemgyógyászat) ősi gyökerekkel rendelkező gyógyító módszer. Segítségével nem csak a betegségek jelentős részét lehet gyógyítani, hanem magtalálhatjuk az életünk értelmét is. Fordítunk figyelmet a szellemgyógyászat, szellemsebészet , pszichotronika mellett a lélekre és saját tudatunk erősítésére. Ha érdekel egy másik sík, ha érdekel egy másik világ.


Ha szeretnéd megismerni.

A mesék és a csodák birodalmát. Ha érzel magadban valami mást, ha érzel magadban valami. Az önmagunkba, lelkünkbe, szellemünkbe, isteni létünkbe vetett rendíthetetlen hit és szeretet minden betegséget képes meggyógyítani, azaz helyreállítani bennünk a teremtés rendjét, egyensúlyát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések