Vitali, 8:20 AM

2019. augusztus 14., szerda

Szeletelt tégla tatai út

A bontott tégla beépítésével kapcsolatos ötletek fotóit gyűjtjük csokorba a galériában, ahol reméljük sikerül beindítani a fantáziáját, hogyan tudja az otthonát ön is még szebbé tenni bontott tégla felhasználásával! Ha segítséget szeretne, írjon nekünk, és együtt biztosan kitalálunk valamit, amire majd büszke lehet! Szeletelt tégla , ahova az egész bontott tégla nem fér el! Téglaszeletek, téglaszél, burkolótégla néven is ismerheti!


A szeletelt tégla kiválóan alkalmas kül-és beltérbe, padlóra, falra, lábazatra, ablak szemöldök díszítésére, kerítés burkolására, lakásdekorációra, sőt, akár még bútorokat is építhetünk belőle. E tégla külső része ugyan úgy használható, mint a teljes méretű tégla , előnye, hogy olyan esetben is alkalmazható, amikor a teljes téglák használata méretük vagy súlyuk miatt már nem járható út.

Burkoláshoz a legjobb választás a vékony szeletelt tégla. Mindezt kialakíthatjuk téglából, sőt használt téglából. Nem kell hozzá más csak néhány bontott tégla , sóder és jókedv.


A kertlap tanácsa szerint először találd ki, hol szeretnéd építeni, merre menjen, milyen vonalvezetéssel. Találja meg az elképzeléseinek megfelelő ingatlant Béke, Tatai utcai lakótelep, XIII, kerületben valamennyi ingatlan kategóriában. Használja szűrőnket és szűkítse le a találatokat. Tatai és tatabànyai ipari park vonzáskörzetében kiadó teljesen felszerelt,berendezett 2-klimatizált hálószobás , nagy amerikai konyha nappalis ,. Eladó tégla építésű lakás - Budapest 13.


A cég ettõl az idõponttól számítva értékrendjében a téglafelhasználók, az építkezõk igényeinek minõségi termékekkel történõ kiszolgálását, megelégedettségük elérését helyezte elsõ helyre.

MÉRET: Ha már van egy kész fala ezt szeretnéd megdizájnolni, mindenképpen szeletelt téglát válassz, így a térből kb. Szentendre Dozsa György ut Szentendrei Papírgyár területén. Kerítések és lábazatok dísz falak járófelületek burkolására kitűnő. Ugyanitt raklapozott (kis és nagyméretű) bontott tégla kis és nagy mennyiségben ELADÓ!


Nagy raktárkészletünk azonnali kiszolgálás! Egyedi méretek gyártása rendelésre. Visszafogott elegancia. Kisebb vagy nagyobb téglasziget! Egésztégla alkalmazás, lazac színű áthídalókkal.


Bontott tégla burkolat. Ipari vágógép, nem porol! A régi téglák igazán jó minőségben készültek, aminek hála bontás után is remek alapanyagként szolgálhatnak burkolótégla gyártásához.


Az így kapott vágott tégla használható külső és belső falfelületek dekorálására is. Rusticana - Szenvedélyünk a szeletelt tégla. Kistarcsa, Galagonya utca fenyves út sarok. Kérjük az utcába ne kanyarodjanak be mert a kapunktól indul az utca! Fedett csarnokunkban kulturált környezetben hatalmas készletből vállogathat meglévő szeletekböl és még felnemvágott tégláinkbol.


Külömbözöszínvállaszték Nagyraktárkészlet azonnali kiszolgállás. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések