Vitali, 8:20 AM

2019. augusztus 9., péntek

Lazurán vékonylazúr ár

Vásárlás: Lazúr árak, eladó Lazúrok. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Lazúr termékek, Lazúr márkák. Nagyobb kiszerelés olcsóbb ár ! Rendelhet telefonon, vagy webshopon!


Szállítási díj akár 3Ft. Aktuális Lazuran ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! A Lazurán Favédő Lazúr beszívódik a farostok közé, ahol óvja a fát a faszerkezeteket veszélyeztető különböző kártevő rovarok, - gombák és faelszíneződést okozó gombák ellen. A Lazurán Aqua favédő 3invizes bázisú vékonylazúr megóvja kültéri fafelületeid szépségét, kiemeli azok természetes színét, az UV sugárzás és a farontó kártevők -rovarok, gombák- ellen is tökéletes védelmet nyújt.


Hogyan készítsd elő a faelemet vizes bázisú lazúrozásra? Ezt a Lazurán Univerzális faanyagvédőszer vagy Lazurán Aqua Oldószermentes faanyagvédőszer alkalmazásával végezhetjük el. Amennyiben a felület elöregedett, repedezett és erősen szívóképes, a festendő felületet.


Falazúrok vásárlása és rendelése az OBI-nál. Viasztartalma növeli a fafelület víztaszító hatását. Kártevő rovarok, gombák elleni mérgeket nem tartalmaz.


Xyladecor Classic vékonylazúr színválasztéka: Fenyő, Fenyőzöl Oregoni fenyő, Paliszander, Rusztikus dió, Szintelen, Vöröses mahagóni, Vöröses teak. Oldószeres, a fába mélyen beszívódó, vékonyrétegű impregnálólazúr. A színtelen változat csak beltéri felhasználásra való. A színes változatok kül- és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmasak. Száradás után a felület matt és vízálló lesz.


Kapható kültéren is használható színtelen vékonylazúr is, de mindig vegyük figyelembe, hogy mi van a dobozra írva. Kül- és beltéri fafelületek, dekoratív bevonására ajánljuk főleg nagyobb, nem mérettartó felületekre. Kiváló beszívódással rendelkezik.


Viasz tartalmú vízlepergető adalékot tartalmaz. Részletek megtekintése. A termék alkalmazási tulajdonságait nagymértékben befolyásolhatják a felhasználás körülményei és az alapfelület minősége.


A fafelületek eltérő tulajdonságai miatt. Milesi XGT 6Classic. Lazurán Aqua Favédő Lazúr mélyen beszívódik a farostok közé, ahol védelmet nyújt a faszerkezeteket veszélyeztető különböző kártevő rovarok, - gombák és faelszíneződést okozó gombák ellen.


LAZURÁN AQUA 2in- vékonylazúr - fehér 5L. A hatékony vízlepergetés érdekében viaszt tartalmaz. Favédőszer hatása mellett, esztétikus megjelenésével kiemeli a fa eredeti erezetét.


Alkalmazható favédőszerként.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések