Vitali, 8:20 AM

2017. szeptember 15., péntek

Tüzifa kereskedés

Legfontosabb célunk, tisztességes, pontos kiszolgálás ügyfeleink igényei szerint, rendkívül kedvező áron. Pest és Nógrád megyében. Az elmúlt években egyre többen szerettek volna tűzifát vásárolni közvetlenül tőlünk, mert sokszor jártak pórul a tűzifavásárlás során.


Telephelyünkön a fa gyors és szakszerű feldolgozására van lehetőség, köszönhetően a nagy teljesítményű gépeinknek: fűrészgép, elektromos hasítógép, gyújtós hasgató. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Készleten azonnali szállítással 1.

Big-Bag zsákos akác tűzifa ömlesztve. Zso-Fa tűzifatelep oldalán. Cégünk Érd és vonzáskörzetének egyik meghatározó fakereskedelmi vállalkozása. Széles termékválasztékkal, szolgáltatásokkal, szakképzett személyzettel állunk kedves vásárlóink rendelkezésére.


Ft szorosan összerakva 1mkugliban 25cm-33cm-50cm hosszban 17. Ft ömlesztve 1mhasogatva 25cm-33cm-50cm hosszúságban 18. Kiváló tűzifa, könnyen gyulla lassan szép lánggal ég, kellemes meleget áraszt és nem érzékeny a tárolásra, akár vizesen is könnyen begyullad.


Nagyobb térképre váltás. Küldés e-mailben BlogThis!

Címkék: Méra, Tüzifa Kereskedés. Régebbi bejegyzés Főo. Vas- és Építőanyagkereskedés. A téli fűtés legkézenfekvőbb anyagát mindig is az erdei fa szolgáltatta.


Tüzifánk a fa országából, Erdélyből származik, erdőtisztításból. Tüzifa kitermelésünk környezetkímélő, mert az erdőből származó fahasábok elégetése is lehet korszerű, sőt gazdaságos megoldása otthonaink fűtésének. Ha vevőszolgálatunkkal kíván kapcsolatba lépni, vagy rögtön tudja, hogy milyen fát szeretne rendelni, akkor érintőképernyős telefonon érintse meg az alábbi képet! Magyarország legnagyobb állami erdő- és vadgazdálkodója, a SEFAG Zrt. Többi telephelyünkön saját gyártású kalodás akác vagy vegyes tűzifát forgalmazunk.


Néhány jó tanács tüzifa vásárláshoz. Ajánlatos olyan helyről vásárolni a tüzifát, ahol hídmérleg van és le tudják mérni. A legbiztosabb ha a vevő ott van a mérlegelésnél, így biztosan megkapja a kifizetett mennyiséget. Ha az internetről vagy újságból vásárol fát, érdeklődjön honnan hozzák, legyen gyanús, ha. Telepünkön a legmodernebb gépekkel állítunk elő folyamatosan jó minőségű, nagy mennyiségű tüzifát.


Vásároljon konyhakész tüzifát olcsón! Tüzifa kereskedés - Természetesen fa, Tahitófalu, Hungary. Debrecen, tüzifa kereskedés Debrecen, raklapos fa Debrecen, hasított fa Debrecen.


SZOTÁK SÁNDOR tüzifa kereskedés Minőség és szakértelem éves tapasztalat.

Powered by Webnode. Prémium Tüzifa Kereskedés Minden jog fenntartva. Tüzifa Kereskedés (1) Hock Sirson Tüzifa És Építoanyagok (1) Hofer Csőszer Kft (1) Háztartási Tüzifa Értékesítés (1) Hódmezővásárhely (1) IRGA Kft.


A gáz áremelése miatt várható a tüzifa ár emelkedése is! Honlapunkon szerepeltetve van, az úgynevezett tüzifa kaloda tartalom is mint mennyiségi módszer. Ez annyit jelent , ha bármilyen négyzet alapú téglatest formában szorosan összerakja az általunk ömlesztve kiszállított hasított akác tüzifát 2. Háztartási tüzelőanyag, palackosgáz-telep - A telefonszámot csak az előfizető engedélye alapján tehetjük közzé. Az Ön által keresett lap ideiglenesen nem elérhető, a neve megváltozott, vagy eltávolították. Fa-, fűrészáru gyártása, kis- és nagykereskedelme.


Fatelep, fakereskedés és tüzép, ahol az ács és az asztalos is megtalálja a minőségi fa fűrészárut kedvező áron. Kalodás tüzifa Kalodás tűzifa m(bruttó mkalodában) vagy m(mbruttó kalodában) összerakott, hasított tűzifa (bükk, tölgy, akác, csertölgy) raklapon csomagolva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések