Vitali, 8:20 AM

2017. szeptember 22., péntek

Földelt hosszabbító

Elosztó, hosszabbító vásárlás: Árukereső. Ft értékű kávékapszula-utalványod! Pipa alakú dugóval és egyenes lengő aljzattal ellátott. A hálózati hosszabbító hosszúsága 30.


Lengő hosszabbító kültéri és beltéri kivitelben.

Válaszd ki számodra a megfelelő hosszabbítót a Lumeneten. Kínálatában valamennyi, az iparban jelentősnek számító gyártó termékei megtalálhatók. Földelt lengő hosszabbító 20m-es narancssárga. Használja a jelenlegi tartózkodási helyet.


Az Ön tartózkodási helye nem meghatározható. Mi azonban 2terméket helyeztünk bevásárlóko. Hálózati lengő hosszabbító 3m 1.

Nézz szét webáruházunkban! Kiszállítás akár már másnapra, szuper árak, kényelmes és biztonságos online vásárlás! Minden hosszabbító különböző áramerősséggel rendelkezik. A beltéri darabok általában alacsonyabb amperértékkel rendelkeznek, mint a kültériek. Az utóbbiak nagyobb terhelésnek vannak kitéve.


A beltéri típusok nem alkalmasak például fűnyírók vagy levélfújók üzemeltetésére. Mindkét csatlakozó gumis bevonatú ellenáll az ütődésnek. A narancssárga szín feltűnő, könnyen észrevehető a kertben, vagy beltéren egyaránt.


Az IPvédettség miatt elsősorban védett helyen ajánlott a használata. POWERSPLIT FÖLDELT HOSSZABBÍTÓ 5M FEHÉR - H05VV-F3G5mmvezetékkel - max. Hasonlítsa össze az árakat!


MENTAVILL T ELOSZTÓ 3-AS FÖLDELT FEHÉR VÍZSZINTES - árak, rendelés, bolt, üzletek és akciók és leírás. Ha a mosógép nem földelt konnektorról van működtetve, akkor a mosógépet megérintő személyen és a vizes padlón keresztül záródik az áramkör és az illetőt. Hosszabbító , kapcsoló, dugalj,.


IP20-as kivitelben készült, m hoaazúság. A dugaljakban van egy érintkező, ami az elektromos készülékek külső fémburkolatát földeli le.

Zárlat esetén így nem rázza meg azt, aki hozzáér. Ez a földelt dugalj, manapság már csak ilyeneket gyártanak. A szabadban használt gépek mindegyike földelt védőérintkezős, és a hosszabbító kábelek is védő eresek, ezeket csak földelt dugaszoló aljzatba szabad csatlakoztatni, különben az áramütés kockázatát teremtjük meg a nem megfelelő csatlakoztatással.


Ezeket a kábeleket lehetőleg ne hosszabbítsuk, és ha muszáj, akkor sem. Egypólusú kapcsoló, Egysarkú kapcsoló, Váltó kapcsoló, alternatív kapcsoló, csillár kapcsoló, hárompólusú kapcsolókétáramkörös kapcsoló, földelt csatlakozó aljzat, dugalj. Széles kínálatunkban az elosztók és hosszabbítók széles skálája található meg: hagyományos elosztók 1-aljzattal, túlfeszültségvédős elosztók, motoros mozgású konnektoroszlopok, asztalba beépíthető elosztók, kerti hosszabbítók, kültéri.


Háztartási elektronika és háztartási elektronikai készülékek. A BAUHAUS több mint barkácsáruház Online vásárlás Gyorsan, kényelmesen, kedvező áron Országos szállítás BAUHAUS.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések