Vitali, 8:20 AM

2017. szeptember 12., kedd

Építési ragasztó ár

MESTER FIX ÉPÍTÉSI RAGASZTÓ 310ML és még 1termék közül választhat a kategóriában. A Buildfix W szerelőragasztó egy oldószermentes, fehér színű, használatra kész építési -, és stukkó ragasztó. Ragasztók vásárlása és rendelése az OBI-nál. Könnyen felhordható ragasztó fa, fém, PVC, polisztirol ragasztására. A Mapei egy élvonalbeli vállalat az építőiparban.


Több mint éves tapasztalattal rendelkezik az építési ragasztó - és tömítőanyagok, valamint vegyi termékek terén.

Nyomtatvány építési Pattex építési VICTORIA Nyomtatvány építési napló x. Pattex Super Fix PL Építési tábla Építési takarófólia Építési Talics. A Soudal széles termékpalettát kínál a használatrakész ragasztókdól, dekoratív anyagokhoz, beleértve a super gyors és bontható ragasztáshoz az ipar és építőipar minden területén. Kiváló minőségű, gyorsan száradó, erős kötőerővel rendelkező stukkó és díszléc ragasztó , melyet üzletünkben kapható polisztirol termékek kültéri ragasztásához ajánlunk.


Leave the search box empty to find all products, or enter a search term to find a specific product. Raktáron az üzletben. Gorilla GRAB építési ragasztó szilikon. Személyesen átvehető.


A jó minőségű, kétkomponensű, sztirénmentes Soudalfix, amely egy nagyon sokoldalúan felhasználható vegyi dübel.

A kimagasló tapadó-, nedvesség- és páratűrő-képességének köszönhetően a legkülönbfélébb felhasználási területeken lehet alkalmazni, pl. TYTAN ragasztó többcélú felhasználásra. SZÍNTELEN kaucsuk alapú kontakt ragasztó , bel- és kültéri ragasztáshoz egyaránt ajánlott. A termék kiválóan tapad a legtöbb építőipari anyaghoz mint például fa, beton, tégla, vakolat, és sok egyéb felület. Erős, tartós kötést biztosít.


Az építési -szerelési ragasztók között olyan termékeket találunk, amelyek a kisebb-nagyobb felújítási és lakberendezési munkálatokban is a segítségünkre lehetnek. A BAUHAUS több mint barkácsáruház Online vásárlás Gyorsan, kényelmesen, kedvező áron Országos szállítás BAUHAUS. A stukkó és építési ragasztó egy oldószermentes, fehér színű, festhető, kül- és beltérre egyaránt használható erős ragasztóerejű ragasztó.


Egy tubus 8-méter díszléc felragasztásához elegendő. Mennyezetburkoló lap felragasztásához 4-m2-hez szükséges egy tubus. RAWL R-KEM II kétkomponensű építési ragasztó poliészter Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Mester Fix építési ragasztó. A Tytan stukkófix ragasztó egy oldószermentes, fehér színű, festhető, erős ragasztó erejű ragasztó.


Támasztékot nem igényel, erős kezdeti ragasztó erő. Kiegyenlíti az egyenetlenségeket az alapfelületen. Teljes kötés után csiszolható. Oldószer-, isocyanát-, és szilikon mentes.


Nedves és porózus felületre is jó tapadás. Erőragasztó professzionális (ipari) területre.

Szaniter területre egyaránt megfelelő. Alkalmazható ragasztóként a kültéri homlokzati polisztirol díszléc stukkó épületdíszítéshez. Könnyű hungarocell anyag, olcsó ár , egyszerű.


Egy licit átlagosan 3-percig tart, ez alatt az árak változó mértékben csökkennek, mindaddig, amíg valaki meg nem vásárolja az adott tételt, vagy el nem éri a minimum árat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések