Vitali, 8:20 AM

2017. szeptember 22., péntek

Festékmaró anyagok

Huge Range Of Fluorescent Tubes. UK Next Day Delivery! Here at BLT Direct we stock an extensive range of Daylight Light. Limited Time Offer. Többször mázolt ajtó.


Egy régi, többször mázolt ajtó felújításakor legjobb az összes festé­ket eltávolítani róla. Tudomásunk szerint a termék forgalmazása megszűnt! A Festékzabáló szerves oldószerek és adalékok elegye, amelyeket a nem veszélyes anyagok közé soroltak. A KREIDEZIT Festékmaró paszta a manapság alkalmazott.


AGE festékmaró krém - Remmers egyéb termékek. A különböző anyagok összeférhetőségének ellenőrzését és az. Európában és a világon egyaránt.


Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön! A weboldal fejlesztés alatt! KROMOLUX festékmaró Verzió: 1. Az egyes anyagok csúcskoncentráció szerinti besorolása jellemz ő tulajdonságaik alapján Kategória jele Kategória (besorolás) Csúcskoncentráció értéke (CK) (a) Id őtartama (perc) Műszakonkénti gyakorisága I. Alkalmazható fa, fém, üveg alapfelületen, minden festéktípusnál Gyors hatásmechanizmus: 1-perc alatt fejti ki hatását. A víz bázisú festékmaró szer az oldószeres festéket is könnyen eltüntetheti a szőnyegből vagy a padlóról.


Különböző felületeken, fa, fém, betonon lévő régi festékbevonatok és egyéb pl. Tisztítás után azonnal semlegesítse tiszta vízzel a festékmaró szer maradványait. Először próbálja ki a szert egy rejtett zugban.


A természetes, növényi alapú festékeken túl az olajok és viaszok is hagyományos felületkezelő anyagok. Bár ezeket az évszázadok óta használt szereket a modern vegyipari termékek háttérbe szorították, mostanában kezdik újra felfedezni az egészségesebb és környezetkímélőbb alternatívákat keresők. Aktuális árainkról, a szállítás költségeiről és részleteiről kérjük érdeklődjön a „Kapcsolat” menüpont alatt található elérhetőségek valamelyikén! Festéshez, festékgőzök, festékmaró szerek párái ellen. Vegyi vagy biológiai anyagok kezeléséhez.


CleanSpace Ex - Robbanásveszélyes környezetben is használható, minősített. Könnyű szerkezet, csupán 500g. Még a beszáradt ecseteket is hatékonyan tisztítja (órára a gélbe mártjuk, utána mosószeres vízzel kimossuk). Minden jog fenntartva. CikkszáDIAMANT174.


Kromofág festékmaró 1l. Tevékenységünk, szolgáltatásaink a lakossági igényekhez igazodva festékek, favédő lezúrok, homlokzati hőszegetelő anyagok , illetve az ezek felhasználása során szükséges segédanyagok- eszközök forgalmazása. A felhasznált vegyszerek: nitróhígító, alkonek, aceton, lakbenzin, és festékmaró.


Nitróhígítóval kezdtem a felületet dörzsölni, hurkapálcára tekert vattával, amikor rugalmassá kezdett válni a lakk, akkor letörlő mozdulatokkal, és sűrű vatta cserével folytattam a felület tisztítását. Időnként csipeszbe fogott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések