Vitali, 8:20 AM

2017. szeptember 13., szerda

Leier taverna térkő

Leier Kaiserstein TAVERNA térkő. A TAVERNA térkő nagyszerűsége a ház körüli burkolt felületek fantáziadús kialakításában mutatkozik meg. A sikeres megjelenés titka az egyszerű formákban, szép színekben rejlik. A térkő stabil felülete és szűk fugái garantálják a burkolt felület biztonságos használatát, akár kecses tűsarkú. Mikor fog végigsétálni kertje Taverna macchiato sétányán?


Az Ön kedvence is a Taverna kagylóhéj burkolata?

A Taverna burkolat jól kombinálható más térkő típusokkal is. Melyik térkővel szeretné kombinálni kertjében? Most új kihívást keres? Kertjében otthonra fog. A TAVERNA GIGANT térkő nagyszerűsége a ház körüli burkolt felületek fantáziadús kialakításában mutatkozik meg.


Termékeinket ( térkő , viacolor, betonlap) az év során folyamatosan kedvező áron kínáljuk vevőinknek. Aktuális térkő , betonlap és viacolor akcióinkat megtalálja a kezdőlapon, vagy érdeklődjön szaküzletünkben. MELÍROZOTT színek: füstantracit, kagylóhéj, mogyoró, gesztenye, szalmasárga, macchiato.


Egyszerű formák szép színekben.

Kérje egyedi ajánlatát Taverna burkolatára! Nem találta meg a keresett terméket? A térkő felülete még nedves állpotban is csúszásbiztos. A térkő kopórétegéhez felhasznált nagyértékű kőörlemények és a nemes felületek minden burkolatnak egy összetéveszthetetlen karaktert kölcsönöznek és különleges kisugárzást biztosítanak. Ezt a mérettűrést már a burkolat ágyazat kialakításánál figyelembe kell venni.


Kérjen egyedi árajánlatot az oldalunkon kiválasztott kertépítő anyagokra. A füstantracit tetszik a legjobban? A közösen kiválasztott térkő szükséges mennyiségének meghatározásában is segítenek, és elkészítik Önnek kedvezményes, egyedi ajánlatát is, amit e-mailben fognak elküldeni Önnek. LEIER Taverna Gigant – Beigebarna.


Az életvidám, természetes és finoman árnyalt színek valamint a finoman struktúrált felület fényárnyék játéka életörömöt visz az Ön kertjébe. A különböző lerakási mintákkal pedig útmutatóval is szolgál Önnek a térburkoláshoz, és rajtunk keresztül partnere lesz kertje szépítésében is. Legnépszerűbb termékeink. Válassza ki az Önhöz leg. Nézze meg figyelmesen az akciós választékot, és kérje egyedi ajánlatát a kiválasztott térkőre ! Teraszok, télikertek, medencék környezetének kialakításánál, lépcsők, falazatok fedésénél is alkalmazhatóak.


A minőség amiben megbízhat. Cégünk szigetelőanyagok, szárazépítészeti termékek és kiegészítők magas színvonalú, széles választékát, ren. Legújabb termékek Régebbiek elöl Név, A – Z Név, Z - A Ár szerint növekvő Ár szerint csökkenő Cikkszám szerint növekvő Cikkszám szerint csökkenő Súly szerint növekvő Súly szerint csökkenő Sorrend szerint növekvő.

Burkolatához hány m2-re van szüksége a szürke Tavernából? Finom elegancia szürke színben 4. Segíthetünk burkolata kiválasztásában? Sík felülete letisztult optikai hatást kelt.


A burkolat mintázatából adódó igényesség nagyobb tereken mutatkozik meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések