Vitali, 8:20 AM

2017. szeptember 26., kedd

Dil 052 mágneskapcsoló ár

DIL 00L segédkapcsolók A típusjelben az L betű utáni első szám a záró, a második a nyitó érintkezők mennyiségét jelenti. A d betű késleltetve nyitó érintkezőkre utal. Gyártó: NINCS Összehasonlít.


Tekercs működtető feszültség, 400V. A megadott ár irányár, a végső ár megegyezés kérdése. Adott két darab DIL - 0-es mágneskapcsoló.

Elsõsorban a feketébõl lenne jó néhány, de az ezüstöt sem vetném meg, emberséges áron. Dil 6- mágneskapcsoló , csere érdekel! Sosem használt, eredeti. Aktuális Dil mágneskapcsoló ár ajánlatok az ÁrGép-en.


Hasonlítsa össze az árakat! Ganz DIL0-típusú mágneskapcsoló behúzó tekercse, melyet 230V-os váltakozó feszültséggel lehet működtetni. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította.


Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Kínál DIL - 0mágneskapcsoló : Eladó DIL - 0mágneskapcsolók, Használtak, jó állapotúak.

Az adatok tájékoztató jellegűek. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! A kontaktor is ugyanaz, mint a mágneskapcsoló, viszont gyakori működésre van tervezve, amely nagyobb áramkörök kapcsolására szolgál. Kivitel szerint lehetnek sínre pattintható vagy szerelőlapra rögzíthetők. Mágneskapcsolók, kontaktorok széles választéka azonnal raktárról.


Segítségre van szüksége a választásban? A tipusjelzésben szereplő számok jelentése: – A DIL után álló első szám a mágneskapcsoló nagyságát jelzi;. Hi- 22d segédérintkező DIL -K4.


A jelzőlámpát működtető érintkezőt is a mágneskapcsoló működteti, de ez az. LI SEGÉDÉRINTKEZŐ ZÁRÓVAL DIL KAPCSOLÓHOZ LI- , db, 10. NEVE: Villamos elosztó szekrény ÁRA: 195. A kontaktor-sorozat típusjelében a DIL betűcsoport a nagy tartósságra (élettartamra) utal, a betűk után álló első szám a típusnagyságot, az ezt követő számcsoport sorrendben a záró és a nyitó segédérintkezők mennyiségét adja meg. Ft-os áron elérhető.


Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Eladó használt VGK 4VGK 2 DIL 0-esek. Nettó kedvezményes ár. Kontaktor (mágnesk) 18.


Megvásárolok még vgk kapcsolókat is! Háromfázisú mágneskapcsolót, hogy kell bekötni nyomógombhoz?

Az első három a fázis az tiszta a többi a kérdés. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések